KARAKOÇ: ? VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM?

24.01.2019 20:52:48

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kerim KArakoç, "Var gücümle gece-gündüz demeden çalışacağım" dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerde CHP Felahiye Belediye Başkan Adayı olan Kerim Karakoç, ittifak nedeniyle Felahiye Belediye Başkanlığı İYİ Partiye verildi.

Felahiye Belediye Başkanlığının İYİ Partiye verilmesinin ardından CHP adayı olayı Kerim Karakoç istifa ederek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. CHP Genel Merkezinin adaylığını açıklamasından sonra Felahiye İlçesinden gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Kerim Karakoç, verdiği sözleri yerine getirmek için mücadele etmeye hazırlanıyor.

Kerim Karakoç yaptığı açıklamada, ? Değerli hemşerilerim; 14 Kasım 2018 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinden yapılmış oldukları açıklama ile Kayseri ili Felahiye ilçesinden aday gösterildim. Aday gösterildiğim tarihten itibaren bugün ki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik. Fakat günlerdir gündemi meşgul eden konu ile alakalı resmi açıklama geldi. İttifak anlaşması gereği Felahiye ilçemiz İYİ Partiye verilmiştir. Bu durum pek çok Felâhiye hemşerilerimizi üzmüştür. Siyasette hiç bir zaman ben demedim. Siyaset biz olunca anlamlıdır. Evet, partim adaysın dedi ve bende aldığım bu görevi tüm benliğimle yerine getirmek için gece-gündüz gayret ettim. Sizlerde bu uğraşımda hep yanımda oldunuz. Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Değerli hemşerilerimize taahhüt ettiğim gibi ben kimseyi yarı yolda bırakmayacağım. Sözümün gereği olarak adaylık sürecime Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak devam edeceğim. Sevdamız Kayseri dedik ve sevdamıza sahip çıkacağız. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada var. Gücümle çalışacağım? diye konuştu.