Karaman istifa etti

30.09.2019 18:33:00

Konyaspor maçında taraftarın istifaya davet ettiği Teknik Direktör Hikmet Karaman dün Karpuzatan Tesisleri'nde yaptığı görüşmenin ardından görevi bıraktı.

İstikbal Mobilya Kayserispor'da  dün akşam saatlerinde şok bir gelişme yaşandı. Geçen sezon 15.haftada göreve gelen ve elde ettiği başarılı sonuçlarla takımı ligde tutmayı başaran Teknik Direktör Hikmet Karaman, görevinden istifa etti. Karaman, gazetemize yaptığı açıklamada kararından dönmesinin söz konusu olmadığını belirterek, '' Misyonumu doğru bir şekilde tamamlamak istedim'' diye konuştu.
Sarı-Kırmızılı takımla yollarını ayırma kararı alan Karaman, geçen sezondan beri olumsuzlukları olumlu kılma adına ekibiyle birlikte azami gayret gösterdiğini ifade ederek, '' Şartlar böyle oluştu. Yapacak bir şey yok'' dedi. Karaman'ın istifa kararını Kayserispor yönetim kurulu da kabul etmek zorunda kalırken, yeni  teknik direktör arayışlarının başladığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı takımda geçtiğimiz yıllarda da görev yapan Samet Aybaba'ya teklif iletildiği gelen bilgiler arasında. Aybaba'nın durumuna göre başka isimlere de teklif iletilecek. (Özel Haber: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: Karaman istifa