KARNESİ ZAYIF

30.12.2014 17:17:52

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Uğur Tütüneker nezaretinde çıktığı son dört lig maçında üç puanı birarada göremedi. Toplamda 4 haftada 10 puan kaybetti

Spor Toto Süper Lig Temsilcimiz Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor`da ligin 12. haftasında takımın başına geçen Teknik Direktör Uğur Tütüneker, takımın başında çıktığı 4 maçta galibiyet yüzü göremedi.
Sezona Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile başlayan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, genç çalıştırıcı ile çıktığı 10 maçta 9 puan topladı. Mavi-Siyahlı takım Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Ligin 11. haftasında oynanan Balıkesirspor maçına Altyapı Teknik Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş ile çıkan ekip, bu maçı kazanarak ligdeki son galibiyetini almış oldu. Daha sonra anlaşmaya varılan Uğur Tütüneker, ilk defa ligin 12. haftasında deplasmanda oynanan Sivasspor maçında takımın başında yer aldı ve bu maç 1-1 berabere sonuçlandı. Ardından Mersin İdman Yurdu deplasmanına giden Mavi-Siyahlılar, bu maçtanda 1-1`lik beraberlik ile ayrıldı. Ligin 14. haftasında Kadir Has Stadı`nda Uğur Tütüneker nezaretinde Kadir Has Stadı`nda Fenerbahçe`yi konuk eden temsilcimiz rakibine 1-0 mağlup oldu. Son olarak yine deplasmanda İstanbul Başakşehir ile mücadele eden Mavi-Siyahlı tamım sahadan 3-1 yenilgi ile ayrılarak galibiyet hasretini 4 maça çıkarmış oldu.
Uğur Tütüneker nezaretinde çıktığı 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Mavi-Siyahlı tamım 2 puan toplarken kalesinde ise bu periyotta 6 gol gördü. Rakip filelere 3 gol bırakabilen ekip toplamda 10 puan kaybetmiş oldu. İlk yarının son haftasında Kasımpaşa`yı ağırlayacak olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor`da şimdi tek hedef bu maçı kazanarak hem Tütüneker ile ilk galibiyeti almak, hem 4 haftalık üç puan hasretine son vermek, hemde ikinci yarıya moralli girmek.
(Erhan KAN)