KAYSERİ PARK´TAN ALIŞVERİŞ YAPANA, SİNEMA BEDAVA!

26.11.2015 10:26:32

Orta Anadolu´nun en prestijli markalarını barındıran Kayseri´nin en gözde alışveriş merkezi olan Kayseri Park AVM, 25 Kasım-23 Aralık tarihleri arasında, ?Kayseri Park´tan Alışveriş Yapana, Sinema Bedava!? adını taşıyan muhteşem bir kampanya başlattı.

 

 

Bölgenin gözde alışveriş merkezi Kayseri Park, ziyaretçilerini Aralık ayında da sinema keyfine davet ediyor. Ziyaretçiler 25 Kasım-23 Aralık tarihleri arasında, hafta içi günlerde, aynı gün içerisinde toplamda 250 TL ve üzerinde alışverişe anında bir kişilik sinema bileti hediye kazanma şansı yakalıyor.

25 Kasım-23 Aralık tarihleri arasında, Kayseri Park´a gelen tüm ziyaretçiler, gün boyu alışverişin keyfini yaşamanın yanı sıra aldıkları hediye biletlerle vizyondaki filmleri ücretsiz izleme fırsatı yakalayacak.

Hayatın Merkezi olan AVM´mizde Aralık ayı yine çok zevkli, kazançlı ve bol sinema gösterimli geçecek. Ziyaretçilerimizi Kayseri Park AVM´ye bekliyoruz.

 Kampanya Katılım Koşulları:

*25 Kasım ? 23 Aralık 2015 tarihleri arasında, hafta içi günlerde, aynı gün içerisinde toplamda 250 TL ve üzeri alışverişlerde 1 adet sinema bileti hediye edilecektir.
*Kazanılan her bilet tek kişiliktir.
*Kazanılan biletler para ile satılamaz.
*Bu kampanya sonucu kazanılan sinema biletleri Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günü kullanılabilir.
*3D filmlerde kazanılan bilet kullanılamaz.
*Kampanya ile aynı gün içerisinde, aynı kişi sadece 1 bilet kazanabilir.
*Kazanılan sinema bileti 31 Aralık 2015 tarihine kadar Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri  kullanılabilir, ilerleyen bir tarihe ertelenemez.
*Kayseri Park AVM, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Kazanılan sinema bileti sadece Kayseri Park Cinemaximum´da geçerlidir.