KAYSERİ`DE `DİJİTAL ÖĞRENME VE ÖĞRENİM FIRSATLARINA ERİŞİM` SEMİNERİ

8.05.2015 10:24:17

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından ‘Dijital Öğrenme ve Öğrenme Fırsatlarına Erişim` semineri düzenlendi.




Kadir Has Kongre Merkezinde düzenlenen seminere Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ekrem Kayaaslan, Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Şahmurat Şahiner ve vatandaşlar katıldı. Seminerde konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Öğrenmenin yaşı yoktur. Bizler hızlı gelişen bir dünyada yaşıyoruz. Hayatımıza birçok enstrüman giriyor. Evimizde, çalıştığımız yerlerde teknolojik kolaylıklar bulunmaktadır. Bunları kullanmamız gerekiyor. Bu seminer için gelen arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ekrem Kayaaslan ise, Artık teknolojik malzemeler hayatımızın vazgeçilmezi oldu. Bu teknolojiyi iyi şekilde kullanmak gerekir. Bu açıdan bu eğitimin çok önemli olacağını düşünüyorum. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Şahmurat Şahiner de, Hayat boyu öğrenme müdürlüğünün çok önemli projeleri bulunmaktadır. Bunlardan biri de aile içi eğitimdir. Bunun ikinci ayağı da dijital eğitimdir. Bu dijital öğrenmeyi Kayseri'de gerçekleştiriyoruz. Bu açıdan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.