KAYSERİGAZ DEVELİ OFİSİ´NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

12.12.2017 19:35:34

Kayserigaz Develi Ofisi ve Kızılay işbirliği ile hayata geçirilen kan bağışı projesine Develi´den yoğun katılım!

Kayserigaz ve Kızılay işbirliği ile gerçekleştirilen ve duyurusu bir gün önceden yapılan Kızılay Kan Bağışı Kampanyası´na Develi´deki kamu kurum ve kuruluşları katılırken Develi Halkı da kan bağışına yoğun katılım sağladılar. Doktor muayenesi ve gerekli testler sonrasında kontrollü bir şekilde yapılan kan verme işlemi için Kayserigaz Develi Ofisi´ne kan verme üniteleri kuruldu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Kaymakamı Murat Duru ve Kayserigaz Genel Müdür Yardımcısı Adem Dincay da Kayserigaz Develi Ofisi´nde gerçekleştirilen Kızılay kan bağışı kampanyasına ekipleri ile birlikte kan vererek katıldılar.

Sıcak havalarda il ve ilçe meydanları gibi açık alanlarda yapılan kan alma işlemlerinde, havaların soğuması ile birlikte kapalı bir alana ihtiyaç duyduklarını belirten Kızılay yetkilileri kendilerine kapılarını açan ve her zaman Kızılay´a destek vermeye hazır olan Kayserigaz Merkezi ve Kayserigaz Develi Ofisi´ne bu duyarlı tutumlarından dolayı teşekkürlerini sunarak bu hassasiyetin tüm kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olması gerektiğini belirtti.

Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerine önem veren ve her fırsatta doğalgaz hizmeti verdiği ilçelere sadece doğalgaz hizmeti değil bunun yanında kurumsal sosyal sorumluluk projeleri de sunan Kayserigaz´ın Develi Ofisi Yöneticisi Olgun Otyakmaz önümüzdeki yıl içinde bu projenin tekrarlanacağını belirterek, Develi yönetimine ve Develi Halkına yoğun katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.