KAYSERİPERDER´DEN MUHTEŞEM İFTAR?

9.07.2015 09:57:15

Kısa adı PERDER olan Kayseri Perakendeciler Derneği geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği muhteşem iftarla sektörde ses getirdi.

Marketlerin çatısı olarak bilinen Kayseri PERDER geçtiğimiz gün Flamingo Düğün Salonunda verdiği iftarla büyük ses getirdi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) ile birlikte organize edilen iftara katılım oldukça yüksekti. TPF Başkanı Mustafa Altunbilek, TPF Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Perder Başkanı Mehmet Kilci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Melikgazi Bel. Baş.Yar. Mehmet Karaköse ve BüyükŞehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu gibi önemli isimlerin oluşturduğu protokol masasının yanı sıra 500´den fazla davetlinin yer aldığı iftar yemeği öncesi Kur´anı-ı Kerim okundu. Ardından iftara geçildi. Yenilen iftar yemeğinin ardından Perder Başkanı Mehmet Kilci, TPF Başkanı Altunbilek ve K.Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz sunumunu TPF Koordinatörü Gurbet Altay´ın yaptığı program çerçevesinde birer konuşma yaptı. Birlik-beraberlik mesajları veren Kilci ? birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Gelin birlik olalım, gücümüzü kullanalım. İşimizi daha iyi yapalım´ diyerek sözlerini bitirdi. Konuşmanın ardından derneğe yeni katılan üyelere rozet takıldı. Aynı zamanda Kayseri Perder´in 8.yaş günü münasebetiyle üyelere birer plaket takdim edildi. Havuz başında gerçekleşen iftar yemeğine perakende sektörünün tüm dinamiklerinin (üretici, toptancı-tedarikçi) yoğun katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Yemeğin ardından edilen dua için eller açıldı. Kalan misafirlerin çay-kahve sohbetiyle devam eden akşamın geç saatlerine kadar sürdü.

İlk kez bu kadar yoğun katılımla bir iftar gerçekleştirdiklerini ifade eden Kayseri Perder Genel Sekreteri Halit Kurt, sektörümüze bir dinamizm katmış olduk, İftar yemeği sayesinde sektörümüzün tüm ögelerini bir araya getirdik. Bize bu desteği veren federasyonumuza çok teşekkür ediyorum´ diye konuştu.

 

 



Anahtar Kelimeler: KAYSERİPERDER MUHTEŞEM İFTAR