KAZIM YÜCEL: " KAYSERİ ARTIK HAKKINI İSTİYOR"

26.06.2020 11:13:00

Kayseri İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel bir birinden önemli açıklamalar yaptı.

Kayseri İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, "Bize de yok, bizede yok anlarız ama size var bize yoksa vallahi bunu anlamayız. Kayseri artık hakkını istiyor" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu dün Kayseri'ye gelerek bir takım ziyarette bulundular. Yapılan ziyaretin sonrasında Kayseri'den ayrılan 3 bakanın Kayseri'ye yeni müjdeler verip vermediği merak konusu oldu.

Kayseri İYİ Parti Büyükşehir Belediye Grup Başkan Vekili Kazım Yücel,  birçok il Kayseri'den fazla devlet yatırımı aldığını belirtti. Yücel, " Hoş geldiniz, güle güle gittiniz. Kayseri her zaman devlet adamlarımızı umutla karşılar verilen sözlere güvenir ve sonucunu bekler. Kayseri'li hemşehrililerimiz Ankara'ya Cumhurbaşkanı, bakanlar, grup başkan vekili ve hükümete en fazla vekil göndermiştir. Ama her nedense Konya, Denizli, Bursa, Gaziantep, Yozgat, Sivas ve saymakla bitmez şehirler Kayseri'mizden daha fazla devlet yatırımları almıştır. Kayseri'ye verilen 2020 yılı bakanlıklar bütçesi 463 Milyon, ( 275 milyonuda borçlanma yetkisi) Teşekkürler" dedi.

"Kayseri Hakkını İstiyor"

Kayseri İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, "Siyasilerden her Kayseri ziyaretinde bir hızlı tren müjdesi! Unutmayın ki artık Kayseri Niğde'ye otoban gelmişken, Konya'ya yıllar önce hızlı tren gelmişken, Sivas için hızlı tren nerdeyse hayata geçirilirken...yaa Karamana hızlı tren projelendirilmişken. Vallahi Kayseri O SANDI ARTIK bu müjdelerden. Vergiye gelince Türkiye'de Kayseri 10 ncu sırada yer alır. GSMH ya göre bütçe dağılımında 32'nci şehir olmayı haketmiyor. Gelişen Türkiye'de devlet kademesi özel uçaklarla seyahat edebiliyor ise, müsade buyurun Kayseri'lerde başka şehirler gibi otoban ve hızlı treni kullansınlar. Size de yok, bizede yok anlarız ama size var bize yoksa vallahi bunu anlamayız. Kayseri artık hakkını istiyor" dedi.