KENTSEL DÖNÜŞÜME ADIM ADIM

14.12.2016 09:43:34

Hacılar Belediyesi, Aşağı ve Orta Mahallelerde planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla ikinci kez toplantı düzenledi.


Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi´nde düzenlenen toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve hak sahipleri katıldı.
Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan konuşmasına İstanbul´da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimize ve vatandaşlara Allah´tan Rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileyerek başladı. Özdoğan sözlerine şöyle devam etti ?Kentsel dönüşüm Hacılarımız için olmazsa olmazımız. Bu konuda tüm vatandaşlarımız da hem fikirdir. Kentsel dönüşüm projesini bu safhaya getirmek bir buçuk yılımızı aldı. Bu proje ile Hacılar daha çok devlet yatırımı alacak. Hacılar yeniden yapılanacak. Birlikte daha güzel bir Hacılar için çalışacağız? dedi.
Hacılar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman ise 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun çerçevesinde, kentsel dönüşüm yapılan Hacılar Orta ve Yukarı Mahalle sakinlerine projenin son durumu ve geleceği hakkında detaylı bilgiler aktardı.
(Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: KENTSEL DÖNÜŞÜME ADIM ADIM