Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü Yeni Yüzüyle Hizmet Vermeye Başladı

7.03.2018 09:44:11

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü binası fiziki ve teknik açıdan ihtiyaçlara yeterince cevap verememesi üzerine yapılan çalışmalar sonucu yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü binası fiziki ve teknik açıdan ihtiyaçlara yeterince cevap verememesi üzerine yapılan çalışmalar sonucu yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı. 
Konu hakkında açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, personelin mevcut koşullardan daha verimli ve ferah bir ortama kavuşturabilmek adına gerekli çalışmaların yapıldığını kaydederek; ?Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğünün Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan hizmet binasının fiziki ve teknik açıdan ihtiyaçlara yeterince cevap vermekte zorlanması sebebiyle İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından mevcut binadan taşınma kararı alınmıştır. Yapılan yer araştırma ve incelemelerinin sonucunda İlçe Sağlık Müdürlüğünün, Bozantı Caddesindeki tamirhane yerleşkemizde bulunan 2 kat ve 23 odadan oluşan eski tamirhane müdürlüğü binasına, tadilat yapılarak taşınması kararı alınmıştır. Alınan bu karar sonrası bakım ve tadilatı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından üstlenilerek, İlçe Sağlık Müdürlüğü personelini mevcut koşullardan daha verimli ve ferah bir ortama kavuşturabilmek adına gerekli çalışmalar başlatıldı. Binanın çehresine yeniliklerle canlı bir görünüm kazandırılması için teknik personelle fiziki plan ve organizasyon çalışması yapılarak gereken iş ve tadilatlar tespit edildi. Tespitler sonucunda yapılan tadilat çalışmalarında yer döşemeleri, pencere ve kapılar, bina çatısı, iç ve dış boyası yenilenip, mantolaması yapıldı. Ayrıca çevre düzenlenmesi de yapılarak binaya modern bir görünüm kazandırıldı" dedi. 
Akdeniz yapılan iş ve işlemler sonrası binanın Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak yeni yüzüyle halka ve personele hizmet vermeye başladığını söyleyerek vatandaşlara ve personele hayırlı olmasını diledi.