KOCASİNAN, OYUN ALANLARINI GÜVENLİ HALE GETİRİYOR

19.12.2015 11:07:32

Farklı ve yeni çalışmalarıyla dikkat çeken Kocasinan Belediyesi, parklarında 7´den 70´e her kesim için imkanlar hazırlarken çocuk oyun alanları ve spor yapılan mekanları daha da güvenli hale getiriyor.

 
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, parklarda çocuk oyun grupları ve spor mekanlarının alt zeminlerini kauçuk ve dökme pistle kaplayıp daha güvenli hale getirmeye başladıklarını söyledi.
Kocasinan Belediyesi sınırları içerisinde bulunan parkların çocuk oyun alanlarını ve spor yapılan mekanları yeniden düzenlediklerini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar "Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir mekanlar oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Soğuk hava şartlarına rağmen çevremizi daha estetik boyutlara kavuşturmak amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Çocuklarımızın ve spor yapanların sağlığını düşünüp parklarımızda oyun grupların olduğu kısımlara kauçuk ve dökme pist yaptık. Düşmelerde ve çeşitli sebeplerle meydana gelecek yaralanmaların en hafif şekilde atlatılmasını istiyoruz. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığı bizim için önemlidir " dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri takip edip, sunulan hizmetin kalitesini artıracak, kullanıcıya güven ve kolaylık sağlayacak nitelikte olanları uyguladıklarının altını çizerek, " Bu tür yenilikleri belediyemiz sınırları içerisindeki bütün parklarda hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Yeni yapılan parkları günün şartlarına uygun olarak donattığımız gibi eski parklarımızı da yeniliyoruz. Parklardaki çocuk oyun alanlarının alt yapılarında düzenleme yaparak kauçuk pistler yerleştiriyoruz. Amacımız, parklarımızda çocuklarımız oynarken, eğlenirken meydana gelebilecek kazalardaki yaralanmaları ortadan kaldırmaktır. Parklarımızı daha çok kullanılır hale getirmek için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Kocasinan sınırları içerisindeki 7 parka çocuklarımızın sağlığını düşünerek kauçuk pist yaptık, 9 parkımıza daha yapmayı planlıyoruz. Bunu bütün parklarımıza yaygınlaştıracağız. 2016 yılında da park yatırımları devam edecek? diyerek sözlerini bitirdi.