KTO´DA YENİ MECLİS BAŞKANI ÖMER GÜLSOY

5.04.2016 09:55:03

Kayseri Ticaret Odası´nda yapılan seçimde oy kullanan 92 üyenin 47 oyunu alan Ömer Gülsoy, melis başkanı seçildi.


Kayseri Ticaret Odası´nda Mehmet Filiz´in istifasının ardından, bu gün yapılan toplantıda meclis başkanı seçildi. Geçici meclis başkanlığını Osman Arıkan´ın yaptığı toplantıda Ömer Gülsoy ve Mustafa Ay, meclis başkanlığı için aday oldu. Meclis başkanını seçmek için 92 üye oy kullandı. 92 oyun 47´sini alan Ömer Gülsoy, meclis başkanlığına seçildi.
Seçimin ardından konuşan Gülsoy, "Burasının bir ticaret odası olduğu ve üyelerin oluşturduğu bir meclis olduğunu söylemiştik. Gerginliğe, ayrımcılığa fırsat vermeyeceğimi bilmenizi isterim. Herkese eşit davranacağımı bilmenizi isterim. Hep birlikte ortak akılla, çok daha iyi görevler yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğimi söylüyorum. Seçimlerimiz hayırlı olsun. Bu kalabalık özlediğimiz bir kalabalıktı. Bundan sonra ki meclis toplantılarımızda inşallah bu salon dolu olur. Kimsenin ötekileştirilmeyeceğine buradan söz veriyorum." ifadelerini kullandı.
45 oy alan diğer başkan adayı Mustafa Ay da, ?Bu meclis üyelerinin takdiri. Bundan sonra ki süreçte de hep beraber çalışacağız. Ömer beye hayırlı olsun diyorum." diye konuştu.
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise, hep beraber odanın gelişmesi için çaba sarf edeceklerini söyleyerek, "Meclis başkanımızın istifasının ardından boşalan meclis başkanlığı için demokratik seçimle Ömer Gülsoy kardeşimin başkanlığa gelmesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bizler üyelerimize fayda sağlamk ve onları temsil etmek bakımından elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve bundan sonra göstereceğiz. Bu demokratik seçime destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu ortamın KTO´nun özlediği bir ortam olduğunu, bundan sonraki süreçte aynı ortamın aynı süreçte hizmet etmeyi Allah bizlere nasip etsin. Bundan sonra ki süreçte hizmetimizi hep beraber devam ettireceğiz." şekline konuştu.