KUPA KAYSERİ'YE GELECEK

1.05.2015 10:01:29

Spor Toto Kadınlar Play-Off Final Serisi`nde karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank ve temsilcimiz AGÜSpor, dün basın toplantısında bir araya geldi

Abdi İpekçi Arena basın odasında Spor Toto Kadınlar Play-Off Final Serisi'nin iki takımı; Galatasaray Odeabank ve Abdullah Gül Üniversitesi dün medya mensuplarıyla bir araya geldi. Galatasaray Odeabank adına başantrenör Ekrem Memnun ve oyuncu Şebnem Kimyacıoğlu'nun, Abdullah Gül Üniversitesi adına başantrenör Ayhan Avcı ve takım kaptanı Esra Ural'ın katılımıyla gerçekleşti. Spor Toto Kadınlar Play-Off Final Serisi'nin ilk maçı yarın saat15:00'da Abdi İpekçi Arena'da oynanacak. İstanbul'da oynanacak ikinci maçın tarihi ise 4 Mayıs Pazartesi, saat 18.00`de Serinin üçüncü maçında final heyecanı Kayseri'ye taşınacak. Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele, 7 Mayıs Perşembe günü saat 18.00'da gerçekleşecek.

/resimler/2015-5/1/1003121800084.jpg

Play-Off Çeyrek Finalinde Orduspor'u 2-1,Play-Off Yarı Finalinde Fenerbahçe'yi ise 3-0 geçerek finale yükselen temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenör Ayhan Avcı, zor bir sezonu geride bıraktıklarını ve final serisinin de kolay olmayacağını belirtti. Avcı, Öncelikle zor bir sezonu geride bıraktık. TKBL ve Avrupa kupalarını aynı anda götürdüler ve seri sonrası milli takımlara katılacaklar. Çok zor bir dönemden buraya geldik. Hiçbir maç kolay olmadı. Birçok kişi Abdullah Gül Üniversitesi için bu başarının kabul edilebilir olduğunu düşünüyor olabilir ama biz finale çıkmış bir takımız. İki takımın da seyircilere iyi bir final serisi izletme sorumluluğu var. İyi maçlara çıkacağız. Şu noktadan sonra kadro derinliği gibi teknik konuların çok önemi yok. Atmosfer çok farklı olacak. Final basketbolu oynanacak. Finale çıkmış bir takım olarak, orada olmayı hak ettiğimizi göstermemiz gerekiyor. Burası bizim için son nokta olmamalı. Bunu daha da ileriye götürmek istiyoruz. Karşımızda çok iyi bir takım var. İyi uzunları olan, iyi savunma yapan bir rakip. Çok zor olacak ama bizim için zaten hiçbir şey kolay olmadı. En iyisini yapmaya çalışacağız” dedi. Abdullah Gül Üniversitesi takım kaptanı Esra Ural ise yetinmeyi sevmeyen bir takım olduklarını dile getirdi. Ural, Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Son 3-4 sezondur ligin ilk üçü içindeydik ve şimdi bunun meyvelerini alıyoruz. Sınırlı bir kadromuz var ama doğru zamanda ivmeyi yakaladık. Yetinmeyi sevmiyoruz. Büyük bir başarı olarak görülebilir ama biz bunu daha da ileriye götürmek ve en iyi şekilde mücadele ederek finali tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. (Spor Servisi)

/resimler/2015-5/1/1003253206785.jpg



Anahtar Kelimeler: KUPA KAYSERİ’YE GELECEK