LİGE İYİ BAŞLAYACAĞIZ

17.08.2016 10:26:17

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Pazar günü oynayacakları Akhisar Belediye Gençlikspor maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, ligin ilk haftasında Pazar günü saat 19.30´da Kadir Has Stadyumunda Akhisar Belediyespor´u konuk edecek. Akhisar Belediyespor maçı öncesi hazırlıklarını neşeli bir şekilde devam ettiren Kayserispor´da keyifler yerinde.

Kamp süresinde takımın iyi sinyaller verdiğini belirten Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ? 17-18 günü bulan çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Hem kadromuz iyi hem de hava şartları çok iyiydi. Takım olarak ta çok iyi çalıştık, bizim için ölçü olabilecek ciddi maçlar oynadık. Takımımız iyi sinyaller verdi. İnşallah bu hafta sonu lige Akhisar Belediyespor maçıyla iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Sezonun başı olması itibarı ile tam istediğimiz düzeye gelmeleri için henüz bir haftalık dönemimiz daha var. Sezon başlarındaki bir haftalık süreç çok önemli bir süreç. Ama oyuncularımızın istekleri oyun anlayışları gayet iyiydi bu bizi çok sevindirdi. Yavaş yavaş istediğimiz seviyeye geleceğimizi düşünüyorum.Çünkü oldukça bizi umutlandıran bir kamp dönemi geçirdik. Her şey iyi bunu süreç daha iyi gösterecek zaten ama şuan ki görüntümüz gerçekten iyi? diye konuştu.

Hedefimiz galibiyetle başlamak?

Taraftarın önünde lige galibiyetle başlamak istediklerinin altını çizen Kutlu, ?Aramıza katılan oyuncular gerçekten hem bu ligde oynayan hem geldikleri ligde oynayan kaliteli isimler. Zaten yaptığımız transferlerde de çok uğraştık belli bir süreçte aldı. Ama bizi mutlu eden transferler oldu. Geçtiğimiz sezon yollarımızı ayırmak zorunda olduğumuz arkadaşlarda vardı ve bunun yanında da dokuz-on tane kiralık oyuncumuz vardı. Onlarla zaten mecburen yollarımızı ayırmak zorundaydık. İyi bir takım olacağız inşallah görüntü öyle. Çalışmalarımız devam ediyor birkaç gün içinde katılacak arkadaşlarımız var. Sezon bitene kadar üç dört tane daha oyuncu gelecek aramıza. Akhisar ligin önemli takımlarından bir tanesi geçmiş yılda da geçmiş dönemlerde de lige çıktığından beri önemli işler yapmış bir takım. Geçen senede çok iyi bir şekilde bitirdiler. Ama bizde bu sene yeni kurulmuş ve heyecanlı bir takımız. Taraftarımızın önünde ilk maçımıza çıkacağız bu sene galibiyet almak istiyoruz inşallah.Zor bir maç ama galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum? dedi.

Takımıma  güveniyorum?

İyi bir başlangıç yaptığımız takdirde avantaja dönüştürebileceklerini belirten Hakan Kutlu, ? Fikstür bakıldığı zaman gerçekten zor bir şey ama bu zor fikstürde iyi başlangıç yaptığımız takdirde avantajlı şekle de dönüştürebiliriz. İlk bakışta dezavantajlı gibi görünüyor ama alacağımız sonuçlarla ve göstereceğimiz performansla avantajlı bir şekle de çevirebiliriz. Takımımıza güveniyoruz ve ben bu zorlu fikstürden iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum? diye konuştu.

(Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: LİGE BAŞLAYACAĞIZ