`MENÜMÜZ ÇANAKKALE, DUALARIMIZ ŞEHİTLERLE`

18.03.2015 15:02:10

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde personel, bugün, öğle yemeğinde ekmek, üzüm hoşafı ve buğday çorbasından oluşan Çanakkale Menüsü” yedi ve şehitler için dua etti.


Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru, yaptığı açıklamada, Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yıldönümünde tüm şehitlerimizi şükranla andıklarını söyledi.
Başhekim Doğru, Çanakkale Zaferi zor şartlar altında kazanılan ve tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez' mesajının verildiği bir zaferdir. Eli silah tutan, mesleği ne olursa olsun, yüz binlerce askerimizin şehit olduğu bu savaş, bu ülkenin bizlere kolay bir emanet olmadığının göstergesidir. Erciyes Üniversitesi Hastaneleri olarak bu savaşta şehit düşen tüm askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün dualarımız bu güzel ülkeyi bizlere emanet eden tüm şehitlerimiz için. Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümünde o zamanki askerlerimizin yemek menüsü olan ve kimi zaman bunu bile bulamadıkları buğday çorbası”, hoşaf” ve ekmeği” yemekhanelerimizde öğle yemeği olarak personelimize de sunuyoruz. Çanakkale Menüsü ile amacımız tüm hastane personelimizi o günlere götürmek ve şehitlerimizi dua ile anmaktır. 18 Mart 2015 tarihinde, Çanakkale Zaferinin 100. yılında, şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyor ve ruhları şad” olsun diyoruz” şeklinde konuştu.