MOLU GURME HİZMETE GİRDİ

28.11.2016 10:08:48

Molu Gurme Unlu mamulleri ve sucuk evi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Örnekevler Mahallesi, Kocasinan Bulvarı´nda Molu Sucukevim ve Unlu Mamülleri, ?Yemediğimizi yedirmiyoruz, İçmediğimizi içirmiyoruz? sloganı ile hizmete girdi. Açılışını Mustafa Alan´ın yaptığı Molu Gurme´nin açılış törenine Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse ve yönetimi ESDER Başkanı Kemal Erçalık ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Kayseri´de hizmete giren bu tür mütevazı bir gıda sektörünün açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Molu Gurme sahibi Bahri Molu ise, ? Kayseri´nin yöresel damak tadını hemşehrilerimize tattırmak amacı ile açtığımız bu işyeri hayırlı ve uğurlu olsun. Amacımız iyi ve kaliteli hizmet sunmaktır. İnşallah Kayseri´li hemşehrilerimiz ve şehir dışından gelen misafirler için iyi bir hizmet alanı olur.? dedi.
Molu Gurme´de, Bazlama, Gözleme, Katmer, yufka, su böreği, içli köfte, tandır böreği, Kayseri mantısı, kıymalı yağlama, sahanda sucuklu yumurta, kâğıtta pastırma ve yaş pasta ile zengin çeşit bulunuyor. Haber: Bekir ASLANTAŞ

/resimler/2016-11/28/1019305115668.jpg



Anahtar Kelimeler: MOLU GURME HİZMETE GİRDİ