MOTORLU EKİPTEN ANLAMLI ZİYARET

28.05.2015 09:23:45

Kayseri Motosiklet ve Motor Sporları Ekibi huzurevini ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz aylarda kurulan Kayseri Motosiklet ve Motor Sporları Ekibi'nin Organizatörü Emre Yılmaz, Kayseri`de motosiklet sevdalıları ve motosiklet tutkunlarını bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Yaptığımız ilk etkinliğimiz halk tarafından benimsenip çok sevildik” dedi.

 

Amaçlarının bilinçli ve kontrollü motosiklete binmeyi, motosiklet kazalarını minimuma düşürerek insanlara motosiklet sevgisini aşılamak olduğunu ifade eden Yılmaz, Grubumuzu geçtiğimiz aylarda kurduk. Şefimiz Salih EFE, Çavuşumuz Umut Barış Ilık, Kartal Emre Hamurcu ve organizatör olarak ben çalışıyorum. Grup olarak sosyal faaliyet ve etkinliklerin içerisinde elimizden geldiğince bulunmak istiyoruz. Huzur evine yaptığımız ziyarette, yaşlı dedelerimiz ve ninelerimizle keyifli vakit geçirerek azda olsa onları gençliğine döndürmeyi başardık.

Beraber basketbol maçı, masa tenisi oynayarak hem biz hem de onlar doyasıya eğlendik. Bahçede ekibimiz tarafından motosikletlerle yaptığımız görsel şovda büyük ilgi gördü. Bizler genç, disiplinli ve motosiklete âşık bir ekip olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Berna Utaş Utangan