MUHAMMET BÖYLE İSTEDİ

9.05.2017 12:17:18

Özvatan Gençlikspor rakibi Argıncık Esnafpor´u golcü oyuncu Muhammed Turp´un golleri ile 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

STAT: Argıncık Stadı 2 Nolu Saha

HAKEMLER: Abdurrahman Haymana *** Cemal Doğan *** Rşid Polat ***

SAHA KOMİSERİ: İlyas Öksüz

ÖZVATAN GENÇLİKSPOR: Hasan Korkmaz *** Mesut Arslan *** Mahir Yağmur *** Eren Gündoğdu *** Kemal Erdem *** Nihat Aksu *** Eray Erciyas *** Celal Çakmak *** Seyfi Karamahmut *** Ali Yakışıklı *** (Dk.85 İsa ESeoğlu? (Dk.88 Emre Aksoy *) Muhammed Turp ****

ARGINCIK ESNAFSPOR: Eray Eratik * Uğur Tüzer * (Dk.73 M.Faruk Medet *) Zişan Tayyip Sağlamer *) Oğuz Karaman * Emre Öksüz * EnginÜçel * (Dk.88 Osman Emre Çetin *) Seffan Karasu * Murat Ergin **  Mehmet Balalan ** Cafer Eroğlu ** H.Hüseyin Gültekin * (Dk.70 Fatih Tükenmez *)

GOLLER: Dk.49.68.90 Muhammed Turp (Özvatan Gençlikspor) Dk.57 Cafer Eroğlu (Argıncık Esnafspor)

/resimler/2017-5/9/1218251593149.jpg

Mehmet Karabacak İkinci Amatör Küme A Grubu lideri Özvatan Gençlikspor ile takipçisi Argıncık Esnafspor ligin 11.haftasında karşı karşıya geldiler. Argıncık Stadı 2 Nolu sahada oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmada gülen Özvatan Gençlikspor oldu. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısın ise tam anlamıyla muhteşem geçti. Özvatan Gençlikspor ikinci yarıya golle başladı. 49.dakikada Muhammed Turp´un golü ile 1-0 öne geçen Özvatan Gençlikspor oyunu tamamen eline aldı. 57.dakikada Argıncık Esnafspor kaptan Cafer Eroğlu ile beraberlik golünü buldu. 1-1´den sonra iki takımda net pozisyonları değerlendiremezken oyunun hakimi ise Özvatan Gençlikspordu. 68.dakikada Özvatan Gençlikspor ilk golün sahibi Muhammed Turp ile bir gol daha buldu ve skoru 2-1 yaparak kalan dakikalarda umutlu girdi. 2-1´den Argıncık Esnafspor sağlı-sollu ataklar ile beraberlik golü ararken arkada önemli boşluklar verdi. Tam karşılaşma böyle bitecek derken Özvatan Gençlikspor´da sahneye 2 golün sahibi Muhammed Turp çıktı ve maçın skorunu ilan eden isim oldu. 90.dakika sonunda rakibini 3-1 ile geçen Özvatan Gençlikspor maç sonrası taraftarı ile büyük sevinç yaşadı. Kırmızı-Siyahlılar bu galibiyetler liderliğini sürdürdü ve son 7.haftaya umutlu girdi. Attığı 3 golle takımını galibiyeti getiren isim olan Muhammed Turp maçın adamı oldu. (Haber-Fotoğraflar: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: MUHAMMET BÖYLE İSTEDİ