MURAT&UĞUR REAL ÇELİK KAPISPOR´DA

27.09.2017 12:54:38

Süper Amatör Küme ekiplerinden Real Çelik Kapıspor transferde dur durak bilmiyor. Real Çelik Kapıspor son olarak Kayseri Yolspor´da forma giyen 1996 doğumlu genç ve başarılı stoper Murat Şen´i ve Gültepespor´dan 1989 doğum orta saha oyuncusu Uğur Karahanç

Süper Amatör Küme ekiplerinden Real Çelik Kapıspor transferde dur durak bilmiyor. Real Çelik Kapıspor son olarak Kayseri Yolspor´da forma giyen 1996 doğumlu genç ve başarılı stoper Murat Şen´i ve Gültepespor´dan 1989 doğum orta saha oyuncusu Uğur Karahançer´i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ligin ilk maçında 2 önemli oyuncusunun kırmızı kart görmesi sonrası transfer için düğmeye basan Real Çelik Kapıspor 2.Başkanı Sinan Koçyiğit 2 gün içinde iki önemli ismin transferini bitirdi. Kayseri Yolspor ile yapılan görüşmeler sonrası Murat Şen için Real Çelik Kapıspor oyuncunun bonservisini ödeyerek transfer etti. Murat Şen dün itibari ile Real Çelik Kapıspor forması giyecek. İki önemli ve başarılı oyuncuları kadrosuna katan Real Çelik Kapıspor kadrosuna güç kattı. Öte yandan Real Çelik Kapıspor 2.Başkanı Sinan Koçyiğit, transferde bir isimle daha görüştükleri ve 1-2 gün içinde kadrolarını katacaklarını söyledi. (Haber-Foto: Memduh Borazan)