OH NE GÜZEL MEMLEKET!

19.08.2015 09:52:34

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´nun her gün 500 kilometre mesafe kat ettiği ısrarı sürüyor?

 

  Bünyan Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından tüm medya kuruluşlarına geçilen haber bültenine göre Başkan Şinasi Gülcüoğlu, çim biçiyor, yol süpürüyor, peyzaj yapıyor yetmiyor her gün yüzlerce Bünyanlı ile buluşup günlük 500 kilometreyi aşkın yol kat ediyor. Tabasbus yüklü bu cümleler üzerine, gazetemizde, ?Bu Gülcüoğlu uçuyor mu ne?? deyi sormuştuk, yapılan açıklamanın meali, ?Evet, uçuyor? şeklinde oldu.

  Bünyan Belediyesi Basın Yayın birimi, haberimiz üzerine, ?500 kilometreyi niye abartıyorsunuz? dedi ve devam etti, şu açıklamayı yaptı: ?Başkan Gülcüolğu, her gün iki kere Kayseri´ye gidip dönüyor? 80 Km. gidiş-geliş? Çarpı 2, etti mi sana 160? En uzak köyümüz ilçeye 37 Km? Her gün gidiş-geliş etti mi 74 Km. Şimdi topla, oldu mu 234 Km? Sonrasında diğer işler derken, bültende yazıldığı gibi 500 Km´yi aşkın yol kat ediyor Başkan Gülcüoğlu??

 İyi o zaman biz de ısrarımızı sürdürelim? Eğer Başkan Gülcüoğlu her gün 500 Km. mesafe kat ediyorsa, kesin uçuyordur? Zira bu durumu ne mantıkla, ne bilimle izah edebirsiniz.

  Bir? Her gün rutin olarak Başkan Gülcüoğlu´nun ısrarla iki kez Kayseri´ye gelip gitmeye iten sebeb-i

Hikmet nedir?

  İki? Bu geliş gidişler Belediye ile mi, yoksa özel işlerle mi ilgilidir?

  Üç?Günlük iki kez Kayseri´ye gelip gitmek Başkan Gülcüoğlu´nun ne kadar zaman harcamasına sebep olmaktadır? Bu iki ziyaretler nereye yapılmaktadır? (Bir kere Kayseri´ye gelseniz işleri topyekûn halletseniz)

  Dört? Günlük 500 Km yol kat edilmesi sonucu Başkan Gülcüoğlu´nun makam aracının aylık yakıt tüketimi ne kadardır?

  Beş? Günlük kat edilen EN AZ 500 Km Başkan Gülcüoğlu´nun ne kadarlık zaman dilimini işgal etmektedir?

  Altı? Başkan Gülcüoğlu, günlük EN AZ 500 Km. yol kat ediyorsa, peyzajı ne zaman yapıyor, Bünyanlılar ile ne zaman buluşuyor, çimleri ne zaman biçiyor, yolları ne zaman süpürüyor?

  Yedi? Eğer izniniz olursa, günlük 500 Km kat edilen mesafe ve diğer işler sırasında biz de haber merkezinden bir arkadaşımızı görevlendirip olana-bitene tanıklık etmek isteriz?

  Sekiz? Bu durum mantıkla ve zamanla izah edilemeyeceğine göre, demek ki Gülcüoğlu Başkan´ın süper güçleri varmış ve görmek isteriz doğrusu!!!

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: GÜZEL MEMLEKET