PARALEL OPERASYON

4.06.2015 09:33:57

Kayseri Emniyet Müdürlüğü?nce Kayseri ve Ankara`da askeri liselere giriş sınavlarında soruların verildiği iddiasıyla ilgili düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.


Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, askeri liselere giriş sınavında sınav soruların önceden cemaat mensuplarına verildiği iddiasıyla Kayseri`de 3 kişi, Ankara`da da 1 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 4 kişinin ise arandığı bildirildi.

 

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından, Kayseri merkezli olarak yürütülen Askeri Lise Sınavları`nda usulsüzlük iddiası ile ilgili düzenlenen operasyonda Ankara`da yakalanan zanlı, Kayseri`ye getirildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayseri`de H.E.(44), H.A.(25) ve H.E.(46) yakalanarak gözaltına alınırken, Ankara`da da bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan zanlılardan H.E., H.A. ve H.E., sabah saatlerinde adli tabipliğe getirilerek doktor kontrolünden geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan 3 zanlı, doktor kontrolünün ardından Kayseri Emniyet Müdürlüğü`nde sorguya alınırken, Ankara`da yakalanan zanlı ise öğleden sonra Kayseri`ye getirildi.
Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 4 kişi haricinde 4 kişinin daha arandığı öğrenilirken, bu kişiler hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

 



Anahtar Kelimeler: PARALEL OPERASYON