PREFABRİK ÇÖZÜM

15.10.2014 11:50:12

Melikgazi Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde yer alan tuvalet sorununu prefabrik tuvalet ile halletme yoluna gitti. Gazetemizin daha önce gündeme getirdiği ve büyük yankı uyandırdıgı yuh artık, Katakulli haberlerinden sonra Melikgazi Belediyesi tuva

Melikgazi Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde yer alan tuvalet sorununu prefabrik tuvalet ile halletme yoluna gitti.  Gazetemizin daha önce gündeme getirdiği ve büyük yankı uyandırdıgı   yuh artık, Katakulli haberlerinden sonra  Melikgazi Belediyesi  tuvalet sorununu Prefabrik  çözüm ile  soruna çare buldu.

 Bilindiği üzere daha önce gazetemiz tarafından gündeme getirilen  Cumhuriyet Mahallesi Güpgüpoğlu konağı civarından yer alan  tuvaletin  bay bölümünün kapalı olması sonucu, bayanlar ile erkeklerin aynı tuvaleti  kullanması neticesinde  yuh artık haberinden sonra  ve bu haberin ardından Melikgazi Belediyesince bayan  yazan tuvaletin  komple iptal edilerek bay tuvaleti olarak değiştirilmesi yapılmıştı. Bu düzenlemenin ardından  yapmış olduğumuz Katakulli haberin ardından Melikgazi Belediye şimdi  ise çözümü Prefabrik çözüm ile halletme yoluna gitti. Önceki gün Melikgazi Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesinde bulunan tuvaletin yanına Prefabrik tuvalet getirilip kondu. Bu  konulan prefabrik tuvaletin  çevredeki vatandaşların ihtiyacını gidermeyeceğini açıklayan vatandaşlar:”Bizler bu mahallede  böyle bir uygulamanın yapılmasına şaşıyoruz. Melikgazi Belediyesi  uzun zamandır vatandaşlarımıza hizmet veren bu tuvaletin onarılması yerine prefabrik tuvalet ile çözümü buldu. Fakat bu tuvaletin bakımı ve onarımı yapılsa daha uzun zamandır hizmet vereceği kanaatindeyiz. Şehrin orta yerinde böyle bir çalışmayı kabul etmiyoruz. Bizler mevcut tuvaletin yapılmasını istiyoruz. Prefabrik tuvalet buradaki ihtiyacı gidermez.”diye konuştu.

HABER:BEKİR ASLANTAŞ