Ramazan sokağı için çalışmalar sürüyor

9.05.2018 10:08:06

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurşunlu Otoparkı´nda kurulacak olan Ramazan Sokağı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik, Çiçekçiler Sokağı´ndaki çiçekçiler ve Çınaraltı Cafe´deki vatandaşları da ziyaret e

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurşunlu Otoparkı´nda kurulacak olan Ramazan Sokağı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik, Çiçekçiler Sokağı´ndaki çiçekçiler ve Çınaraltı Cafe´deki vatandaşları da ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Meydanı´nda yapılan yeni nesil toplu taşım araçlarının tanıtım töreninin ardından Ramazan Sokağı´nın kurulduğu Kurşunlu Otoparkı´na geçti. Yol üzerindeki çiçekçileri ziyaret eden Başkan Mustafa Çelik, tek tek tüm esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Çiçekçi esnafı da Başkan Çelik´e yoğunluğu nedeniyle kolaylıklar diledi ve çiçek takdim etti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Çiçekçiler Sokağı´nın ardından Kurşunlu Parkı´nda bulunan Çınaraltı Cafe´yi ziyaret ederek burada oturan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çelik, vatandaşlara da çiçek verdi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra Kurşunlu Otoparkı´nda çalışmaları devam eden Ramazan Sokağı´na geçti. Çalışmaların son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, bürokratlardan bilgiler aldı.