RİZE'DE KRİTİK MAÇ

9.07.2020 15:31:00

Süper Ligin 31.haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor, Çaykur Rizespor'a konuk olauyor. Saat 18.30'da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Ligin 31.haftasında bugün saat 18.30'da  Rizespor'a konuk  olacak olan temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor maça hazır. Ligde son 3 maçtır kaybetmeyen ve küme düşme potasından çıkarak rahat bir nefes alan Sarı-Kırmızılılar Rizespor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyor. Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor ve Beşiktaş'ı mağlup ederek 31.hafta öncesi, 31 puanla 15.sırada yer alan Sarı-Kırmızılılar bugün alacağı galibiyetle alt sıralar ile  bağlantısını tamamen koparmakta kararı.

 

Muhtemel 11...

Hes Kablo Kayserispor, Rizespor karşısında şu 11 ile çıkması bekleniyor. Kalede Silviu Lung, savunma Zoran Kvrizc, Sapunaru, Diego Angelo ve Miguel Lopes, orta sahada Gustavo  Campanharo, Dja Djedje, Bernard Mensah, Hasan Hüseyin Acar, Enver Cenk Şahin ve forvette ise Artem Kravets'in oynaması bekleniyor.

3 eksik var...

Hes Kablo Kayserispor'da bu maç öncesi Pedro Henrique, Oğuzhan Çapar ve Nurettin Korkmaz sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ' KRİTİK