SAİT ATTI DEDE KAZANDI

3.01.2017 09:35:40

Sarı-Lacivertliler hafta sonu oynadığı maçta Palas Belediyespor´u 1-0 geriden gelerek Sait Bulut´un golleri ile 2-1 kazanarak adım adım şampiyonluğa koşuyor.

STAT:  Argıncık Stadı 2 Nolu Saha

HAKEMLER: Erdem Sarıaslan ** Serhat Günay ** Aydoğan Mantar **

SAHA KOMİSERİ: Ceyhun Denli

KAOĞLU YAPI HİMMETDEDESPOR: Osman Demirtaş *** Eren Keleş ** Mehmet Ali Tanrıkulu ** Sezgin Kirtik *** Gökhan Dursun *** Mustafa Dilbaz *** Ferdi Yıldırım *** Bayram Çavuş ** Kadir Aktaş ** Sait Bulut **** Cemil Kartal ***

PALAS BELEDİYESPOR: Mustafa Akkaya * Namıl Tanrıverdi * Embiya Özkan * Serdar Koç ** Murat ÖZtürk ** Muhammed Yücel ** Emre  Özyaşar * Cafer Eroğlu * Abdullah Koçer ** Mustafa İydeli ** Tunahan Kavak * (Dk.60 Ahmet Kara *)

GOLLER: Dk.37 (pen). 70 Sait Bulut (Kaoğlu Yapı Himmetdedespor) Dk.4 abdullah Koçer (Palas Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.70 Mustafa Akkaya (Palas Belediyespor)

Palas Belediyespor´u 2-1´lık sonuçla yenerek A Grubunda maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturan Sarı-Lacivertliler kalan 4 haftada hata yapmak istemiyor.  Ligin 14.haftasında hafta sonu Argıncık Stadı 2 Nolu Sahada oynanan haftanın kritik karşılaşmasında 3 gol 1 kırmızı kart çıkarken ikinci yarıda saha içinde yaşanan olaylar büyümeden engellendi. Maçın hemen başında kaptan Abdullah ile 1-0 öne geçen Palas Belediyespor, Kaoğlu Yapı Himetdedespor karşısında takım olarak iyi bir mücadele ve futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 37.dakikasında Kaoğlu Yapı Himmetdedespor penaltı kazandı. Hakem Erdem Sarıaslan çaldığı penaltı sonrası Palas Belediyespor´lu oyuncular ve teknik heyet hakeme yoğun bir şekilde itirazlarda bulundular. Topun başına geçen Sait Bulut topu filelere gönderdi ve ilk yarı karşılıklı atılan goller ile 1-1 tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kaoğlu Yapı Himmetdedespor rakibi karşısında tempoyu artırdı ve galibiyet golü için sağlı-sollu ataklar ile gol aramaya başladı. Girdiği net fırsatları cömertçe harcarken Palas Belediyespor ise yakaladığı fırsatları değerlendirmedi. Karşılaşmanın 70.dakikada Kaoğlu Yapı Himmetdedespor Sait Bulut´un ayağından bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. Golden sonra Palas Belediyespor oyuncular yardımcı hakem Serhat Günay´a koşarak ofsayt diye yoğun bir şekilde itiraz ettiler. Yoğun bir şekilde itirazlarını sürdüren Palas Belediyespor oyuncuların yoğun itirazları kararı değiştirmedi. Bu dakikada Palas Belediyespor´un kalecisi Mustafa Akkaya çift sarı kartla oyun dışı kaldı.  5.dakikalık duraklamanın ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti ve başka gol olmayınca karşılaşmayı Kaoğlu Yapı Himmetdedespor 2-1´lık sonuçla kazandı. (Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: SAİT ATTI DEDE KAZANDI