SAMİ HAMİDİ GELİYOR

21.09.2017 09:25:59

Fazla söze gerek yok.Kayserinin en dinamik spor merkezi olan Fitness Life Club Cumatesi günü Sami Hamidi´yi ilimize getiriyor.

 

Fitness Life Club´a yakışır binlerce sporseverin yakından takip ettiği şampiyon olan, büyük bir isim Sami Hamidi´yi 23 Eylül Cumartesi günü Kayseri´ye getiriyor. Kurulduğu günden beri ilimizde başarılı bir şekilde faaliyetlerine devam eden Fitness Life Club dev isimleri ağırlamaya devam ediyor. Kuruluşundan bu tarafa Türkiye de spor camiasının zirvesinde olan Fırat Çakır, Hakan Demiray, Hakan Gümüş, Ersin Kuruel, Tarık Yolcu, Şenay Günay gibi dev isimleri ilimizde getirerek sporseverleri ile buluşturan Fitness Life Club şimdi de büyük bir isim Sami Hamidi´yi ilimize getiriyor. Cumartesi günü saat 15.00´de yapılacak olan gösteri herkese açıktır.

Fitness Life Club işletmecisi Mehmet Pakır yaptığı açıklamada, ? Fitness Life Club 12 Aralık 2012 tarihinde Kayseri´de kurulmuştur. 550 metrekare alana sahip bu spor merkezi son model cihazlar, eşsiz çalışma stüdyosu, fonksiyonel çalışma alanı, saunası, vitamin barı, vücut analiz bölümü ve dünyanın son fitness trendi crossfit alanı ile sporseverlere hizmet vermektedir.

Fitness Life Club ekibi sporcu beslenmesi, spor sakatlıkları, bireysel fitness danışmanlığı, fizyoloji, anatomi, antrenman bilgisi, kondisyonerlik gibi konularda eğitim almış Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunu 6 profesyonel antrenörü bünyesinde toplamıştır Spor alanında yenilikleri takip eden Kayseri´nin en dinamik spor merkeziyiz.  Daha önce Türkiye de spor camiasının zirvesinde Fırat Çakır, Hakan Demiray, Hakan Gümüş, Ersin Kuruel, Tarık Yolcu, Şenay Günay gibi dev isimleri Kayseri´de ki sporseverler ile buluşturduk ve büyük organizasyonlara imza atmıştık. Geleneği bozmayarak yine Fitness Life Club´a yakışır binlerce spor severin yakından takip ettiği şampiyon olan, büyük bir isim Sami Hamidi´yi 23 Eylül 2017 ağırlayacağız? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: SAMİ HAMİDİ GELİYOR