SARE KOLEJİ, ÖĞRENCİLERİNİ MUHTEŞEM BİR TÖRENLE MEZUN ETTİ

17.06.2019 09:39:48

Sare Eğitim Kurumları, Kadir Has Kültür Merkezinde öğrencileri için muhteşem bir mezuniyet töreni düzenledi.

Sare Eğitim Kurumları, Kadir Has Kültür Merkezinde öğrencileri için muhteşem bir mezuniyet töreni düzenledi. 
Öğrenciler için yapılan mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Mezun öğrenciler ve velilerinin katıldığı program büyük bir coşkuyla devam etti. 
Kürsüye çıkan Müdür Yardımcısı Zehra Yağmur ?Kayseri´nin dört bir tarafından gelerek bizlere can katan sevgili öğrencilerimiz, bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz? dedi. 
?Buraya ilk geldiğinizde heyecanınızı paylaşan Sare Eğitim Kurumları, şu an sizlerin ayrılık hüznüne şahitlik ediyor, ama yüreğinizi burkan bu hüzün aynı zamanda size bundan sonraki hayatınızda güç verecektir? şeklinde konuştu.
Sare Eğitim Kurumlarının öğrencilere çok şey kattığına değinen Zehra Yağmur ?Burada edindiğiniz bilgi ve deneyimleri en faydalı şekilde kullanacağınıza ,en iyi şekilde yaşatacağınıza eminim? ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından öğrencilerin sahne aldığı tiyatro gösterisi izlendi.Bayrak, Flama,Meşale teslimi töreni düzenlendi.
Program, mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin ardından kep atma töreni ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Mezuniyet törenlerinin hüzün ve sevinci bir arada yaşattığını ifade eden  Sare Eğitim Kurumlarını Genel Koordinatörü Sinem Demircan Tokmak, ?Öğrencilerinden  ayrıldıkları için üzgün olduklarını ama bir taraftan da bu muazzam süreci ve büyük fedakârlığı tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da Kayseri´ye eğitim alanında hizmet vermekten  onur duyacaklarını, kapılarının herkese açık olduğunu ve  gerek Sağlık Meslek Lisesi gerek Anadolu Lisesi olarak deneyimli öğretmen kadrosuyla öğrencilerini geleceğe emin adımlarla taşıyacaklarını ekledi.