SEÇİM STARTI GİBİ!

1.08.2015 11:15:44

Cuma Namazı sonrasında Hunat Çarşı´nda AK Parti´nin önemli isimleri esnafla bir araya geldi.

 

 

 

   AK Parti seçim startı vermiş gibi çalışmalara başladı.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte AK Parti Milletvekili Kemal Tekden ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden,  Hunat Çarşısı´nı ziyaret ederek, tüm esnaf ile sohbet etti. Öğle yemeğini de esnafla birlikte yiyen, AK Partililer´in bu çıkışı, ?Galiba erken genel seçim hazırlıkları? şeklinde nitelendi.

  Cuma Namazı sonrası gerçekleşen bu ziyaretin ardından açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesi´nin şehir merkezinde olmasına rağmen Sivas Caddesi ile Nuhnaci Yazgan caddeleri arasında sıkışıp kaldığını belirterek?Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alışveriş merkezlerinin açılmasıdır. Belediye olarak Hunat Mahallesi´nde büyük ölçekli ana cadde ve yolları açtık şimdi sıra modern yapıların yükselmesindedir. Bunun için öncelikle bulvarlara bakan binalarda dış yalıtım ve diş cephe yenilemesi yaptık. Mahalle arasında kalan binalarda yenileme çalışması yapılacaktır. Hunat Külliyesinin tarihi misyonu ile bir bütünlük arz eden yeni bir yapılanmaya başlanılacaktır. Mahallesi için değişim, gelişim ve yenilenme yılı olacaktır. Bu çalışma ile Hunat Mahallesi halkının ekonomik seviyesi artacak, sosyal yaşamı renklenecek, çeşitlenecektir.? dedi.

  Koalisyon hükümeti kurulma olasılığının giderek zayıflamasının ardından AK Parti´de Hunat Çarşısı´na benzer ziyaretlerin yoğunlaşacağı, bu ziyaretlerde belediyelerin de etkin biçimde rol alacağı öne sürüldü? (Haber Merkezi)

 

  



Anahtar Kelimeler: SEÇİM STARTI GİBİ