ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI PROJE

8.12.2016 09:24:39

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı tarafından sürdürülen ve Boydak Holding´in desteği ile şehit ailelerine yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı.

Şehit ailelerine katkı sağlamak amaçlı projeye başladıklarını dile getiren Kayseri Valisi Süleyman Kamçı; ?´Ülkemizin önde gelen firmalarından Boydak Holding´in verdiği destek ile proje kapsamında 260 şehit ailesine mobilya yardımı yapılacak. Şehitlerimiz hepimizin şehidi ve şehitlerimize olan borcumuzu bu proje ile yerine getirmiş olacağız. Söz konusu proje kapsamında 260 şehit ailesine 210 oturma grubu ve 50 genç odası takımının verilmesine ilişkin protokolü imzalamak üzere toplandık. Sosyal sorumluluk projesi ile şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanet olan şehit ailelerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve onlara şükranlarımızı sunmak adına güzel bir vesile olduğuna inanıyorum. Ülke olarak birçok alanda verdiğimiz mücadelede, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, değerli ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Bu önemli projeyi destekleyen Boydak Holding yetkililerine de teşekkürlerimi sunuyorum. İmzaladığımız protokolün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ´´ şeklinde konuştu.
Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularına da yanıt verildi. Ne kadar sürede tamamlanacağı ve çalışmaların durumu hakkında bilgi veren Boydak CEO´su Ertunç Laçinel; ?´Zaten çalışmalarımıza başladık ve hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. İhtiyaçlar dahilinde kısa bir sürede tamamlayacağız. Ocak sonuna kadar çalışmalarımız hem bitmiş olacak hem de yardımlar gerekli yerlere ulaşmış olacak´´ dedi.
Sosyal sorumluluk çalışmalarının toplum genelinde önemli olduğunu ve Boydak Holding için bir kurum kültürü olduğunu belirten Boydak CEO´su Ertunç Laçinel; ?´Topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak her noktada katkı sağlayabileceğimiz projeleri değerlendiriyoruz. Öncelikli görevimiz, ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar ile Boydak Holding´i geliştirmek, yine aynı amaçlar doğrultusunda toplumumuzun her alanında sosyal faydalar oluşturmaktır. Emanetin farkında olarak tüm koşullara rağmen, ana amacımız şirketlerin büyümesini sağlamak. Gerek yurtiçindeki satış ve gerekse ihracat hedeflerimizi 2017 yılı için yüzde 30 oranında artırdık. Mücadelemizi dünyada ve ülkemizde markalarımızın verimliliğini artırmak ve globalleşme yönünde uluslar arası standartlara erişmek için veriyoruz´´ şeklinde açıklamada bulundu.
Son 5 yılın en büyük cirosunu yaptıklarını da dile getiren Laçinel; ?´Ne olursa olsun bu şirketi aldığımızdan bu yana daha iyi bir duruma getirdik. İstikbal, Bellona ve Mondi markalarında son 5 yılın en büyük cirosunu gerçekleştirdik. Bu sadece geldiğimiz döneme ait değil bundan önceki 5 yılı da kapsayan bir başarı oldu? dedi. (Haber-Foto: Türkan Coşkun)