SENİ O KOLTUĞA KİM OTURTTU?..

17.02.2016 21:04:43

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Kayseri ziyareti üzerinden KTO Başkanı Hiçyılmaz´a öyle cümleler kurdu ki, kavgada bile söylenmeyecek cinsten: ?Haddini bileceksin. Eğer bulutların üzerinde dolaşırsan, yere çakılırsı

 AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz´ı kavgada söylenmeyecek sözlerle eleştirdi.  Kadıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Kadın Kolları Şubat Ayı Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, sözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Kayseri ziyaretine getirdi ve KTO Başkanı Hiçyılmaz´ı isim vermeden topa tuttu: ?Haddini bileceksin. Haddini bilmezsen bildirirler. Eğer bulutların üzerine çıkarsan, altındaki bulutlar gittiğinde ağzının üzerine yere çakılırsın ??

 

  Melikgazi Kültür Merkezi´nde gerçekleşen toplantıda, gündeme dair açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Kadıoğlu, KTO Başkanı Hiçyılmaz´a sert sözlerle yüklendi ve şunları söyledi: " Bazı odadaki arkadaşlarımız, odaya siyaseti karıştırmıyorlar. Peki orada siyaset yok muydu? Sen geriye dönüp kendine bir bak. Sen nereden geldin? Geçmişini ne çabuk unuttun? Neredeydin? Seni kim oraya getirdi? Sen bu koltuğa nasıl oturdun? O zaman siyaset yok muydu? AK Partili hiç bir şirket sahibini siz oraya davet etmediniz. Neden davet etmediniz? Siyaseti karıştırmıyorsunuz. Siyaset bu memleketi yöneten bir unsurdur. Bu devleti siyaset yönetiyor. Oda başkanları yönetmiyor. Bu devleti siyaset yönettiğine göre, elbette ki bu tür programlarda ve bazı şeylerde oradaki siyaset yönetecektir. Herkes haddini bilmeli. Haddi neyse ona göre davranmalı. Kendini Kaf dağında kimse görmeyecek. Eğer bulutların üzerine çıkarsan, altındaki bulutlar gittiğinde ağzının üzerine yere çakılırsın."

  MKYK Üyesi Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, 25. Dönem Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu, ve teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda önemli değerlendirmeler de yapıldı.

  Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu da burada yaptığı konuşmada kadınların neden siyaset yapması gerektiğine, İbni Sina´nın bir sözü ile cevap vererek, "İbni Sina´ya sormuşlar devasız dert var mı? demişler. İbni Sina derdin devasızı iyinin kötüye muhtaç olmasıdır demiş. İşte bunun için siyaset yapıyoruz. Gençlerimize ve çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak için siyaset yapıyoruz. Daha da önemlisi, pırıl pırıl insanların kötüye muhtaç olmaması için siyaset yapıyoruz. Bu yolda, bu davada kadın kolları olarak bizlerin sizlere bir faydası oluyorsa, ne mutlu bizlere,? diye konuştu. 

  Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın konuşmasının artından tamamlanan toplantıya  Kadıoğlu´nun sözleri damga vururken,  bu yıl içinde gerçekleşecek KTO seçimlerinde, AK Parti´nin şimdiden tavrını net olarak ortaya koyduğu, Başkan Hiçyılmaz´a şimdiden şerh konulduğu ifade edildi. (Haber Merkezi)

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SENİ KOLTUĞA OTURTTU