Sigorta Cini´nden OPET İşbirliği ile Yılın Kampanyası

10.10.2018 10:41:46

Kasko ve Trafik Sigortası´nı Sigorta Cini´nden yaptıranlara OPET´ten yakıt puan

 

Müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye´nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunan Sigorta Cini, düzenlediği kampanya kapsamında Trafik Sigortası yaptırana 15 TL, Kasko yaptırana ise 45 TL değerinde OPET istasyonlarında geçerli yakıt puan hediye ediyor.

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini yeni kampanyası kapsamında Kasko ve Trafik Sigortası ürünleri ile aracınızı her açıdan koruma altına alıyor. 1 Ekim ? 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yeni kampanya dönemine özel olarak her Trafik Sigortası yaptırana 15 TL, her Kasko yaptırana ise 45 TL değerinde OPET istasyonlarında geçerli yakıt puan hediye ediliyor.

Her ailenin, hayatının beklenmedik olaylara karşı güvence altında olması gerektiği bilinciyle çalışan Sigorta Cini, yeni kampanya döneminde de müşterilerinin kendilerini güvence altına almalarına destek oluyor. Yalnızca iki dakikada ihtiyacınız olan sigorta ürünü ile ilgili Türkiye´nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı sonuçlar sunan Sigorta Cini, hediyeli Kasko ve Trafik Sigortasıyla aracınıza tam koruma sağlıyor.

Daha fazla bilgi almak için www.sigortacini.com.tr adresini ziyaret edebilir veya Sigorta Cini´nin Türkiye genelinde bulunan 36 mağazasından birine uğrayabilirsiniz.