ŞOFÖRLERE EĞİTİM

27.02.2017 10:51:09

Toplum Destekli Polislik (TDP)Şube Müdürlüğü tarafından Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği´nde (KESOB) şoförlere eğitim verildi.

Güvenli kent huzurlu insanlar sloganıyla yola çıkan (TDP) Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri şoförlere güvenlik konusunda bilgilerini paylaştılar.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından taksi ve kamyonet sahiplerine yönelik olarak düzenlenen eğitim semineri birlik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Soförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş ve yönetim kurulu, diğer oda başkanları, genel sekreterler, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İrfan Sancar
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polis memuru Sinan Bayfidan, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Memuru Mesut Eroğlu. görevliler ve davetli esnaflar katıldı.
Programda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Memuru Mesut Eroğlu yaptığı açıklamada:? Sizleri bilgilendirmek için buradayız. Bizim görevimiz suç oluşmadan, mağduriyetler yaşanmadan gelen bir çalışma içerisindeyiz. Şubemizin yapmış olduğu çalışmalar Türkiye genelinde takdire şayan çalışmalar olmuştur. Bu başarıyı devam ettireceğiz. . Taksici esnaflarımıza çok değer veriyor. Önemsiyoruz. Taksici esnaflarımızla birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her türlü şikayet ve dileklerini dinliyoruz. Taksici esnaflarımızdan da bizlere yardımcı olmalarını ve şüphelendikleri kişileri bizlere bildirmelerini istiyoruz. ?dedi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İrfan Sancar da yaptığı konuşmada,
terörle mücadele konusunda bilgilendirme ile önleme faaliyetleri anlatılırken, Toplum Destekli Polislik´in de asayişteki fonksiyonuna temas etti. Düzenlenen toplantıda ayrıca taksici esnaftan toplum güvenliğine katkı sağlamaları istendi. Bu konuda, zor bir dönemden geçildiği belirtilen programda, polisler ile sayıları sekiz yüzü bulan taksicilerin, polisle birlikte hareket ederek polisin görmeyen gözü olacağı ve bu sayede de olayların en aza indirilebileceği paylaşıldı. (HABER: Bekir Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: ŞOFÖRLERE EĞİTİM