Soğuğa meydan okudular

19.02.2018 09:21:45

Kış sporları ile eğlenceyi bir araya getiren Red Bull Kar Havuzu, Erciyes Kayak Merkezi´nde gerçekleşti.

Kış sporları ile eğlenceyi bir araya getiren Red Bull Kar Havuzu, Erciyes Kayak Merkezi´nde gerçekleşti. Yarışmacılar kar pistinden; Barış Manço kostümünden gelinlikli kıza, mağara adamından Titanik karakterlerine kadar birçok farklı kostümle buz gibi suyla dolu havuza atlayarak jüriyi etkilemeye çalıştı. Birinciliği Frozen Vikings takımından Nehir Solmaz-Tolga Sormaz ikilisi Viking kostümüyle elde etti. 
Katılımcıların kendine has ve eğlenceli kostümleriyle yarıştığı Red Bull Kar Havuzu´nda yarışmacılar; aralarında İlayda Akdoğan, Bulut Özdemiroğlu, Özlem Süer, Mervan Tepelioğlu, Mehmet Yayla, Çiçek Güney ve Memet Güney´in yer aldığı jüri tarafından değerlendirildi. Dolunay dizisi ile tanınan genç oyuncu İlayda Akdoğan da son zamanların fenomen dizisi La Casa de Papel´den esinlendiği kıyafetle buz gibi suyla dolu olan havuza atladı.
Birbirinden renkli ve cesaretli katılımcıların yarıştığı Kar Havuzu´nda ilk 3´e giren takımlar ve en özgün kostüme sahip takım ödüllendirildi. Yarışmada birinciliği Frozen Vikings isimli takımdan Tolga Sormaz-Nehir Solmaz kazanırken, ikinciliği Badi Ekrem kostümüyle Hasan Karataş elde etti. Furkan Kılıç-Bugay Çağlar da Titanik kostümüyle üçüncü oldu. En iyi kostüm ödülünü ise Kimono Forever takımından Adeviye Semiz kazandı.



Anahtar Kelimeler: Soğuğa meydan okudular