SOSYAL MEDYA FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR

23.10.2015 10:13:34

Yapmış olduğu çalışmalar ve yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Talas Belediyesi, ?Sosyal Medya Fotoğraf Yarışması´ başlatıyor. Yarışmada dereceye girenleri fotoğraf makinesi, tablet ve telefon gibi hediyeler bekliyor.

 
Yarışmada, cep telefonu ile çekilen ?Talas´ta gülümseten kareler´ konulu fotoğraflar kabul edilecek. Fotoğraf yarışmasına katılacakların çektikleri fotoğrafları talas.bel.tr/yarisma adresine göndermeleri ve Talas Belediyesi sosyal medya sayfalarını beğenmesi/takip etmesi yeterli olacak. Bugün başlayan yarışmanın son başvuru tarihi 3 Kasım 2015 Pazartesi günü olarak belirlenirken, sonuçlar 9 Kasım Pazartesi günü açıklanacak. ?Talas´ta gülümseten kareler´ fotoğraf yarışmasının birincisine fotoğraf makinesi, ikincisine cep telefonu, üçüncüsüne ise tablet verilecek. Dereceye giren ve en çok beğeni alan fotoğraflar için sergi düzenlenecek.
Öte yandan yarışmada dereceye giren 10 kişiye mansiyon ödülü olarak özçekim çubuğu ve yarışmaya katılan herkese katılım sertifikası verilecek.