SÜPER AMATÖR DEV MAÇLA BAŞLIYOR

5.01.2017 09:58:17

Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalar ile kaldığı yerden devam edecek olan Süper Amatör Küme´nin 14.haftasında Pazar günü zirve mücadelesi veren Kayseri Yolspor ile Gültepespor Argıncık Stadı 1 Nolu Sahada kozlarını paylaşacaklar.

Süper Amatör Küme´de ligin ikinci yarısı hafta sonu start alıyor. Bir birinden zor maçların oynanacağı ligin ikinci yarısında hem zirve mücadelesi veren takımlar hem de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımların kıyasıya mücadele etmesi bekleniyor. Telafisi olmayan maçlara çıkacak her takım bunu en iyi şekilde değerlendirip puan veya puanlar için mücadele edecekler. Ligin ilk yarısında beklentilerin altında kalan Kayseri Yolspor ile Gültepespor haftanın kritik doksan dakikasında karşı karşıya gelecekler. Her iki takımda devre arasında yoğun bir çalışma programı uyguladı ve bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyorlar.  Pazar günü Argıncık Stadı 1 Nolu Sahada oynanacak olan zorlu doksan dakikada saat 12.00´de başlayacak. Karşılaşmaya futbolseverlerin yoğun ilgisi bekleniyor.

?İlk maç 1-1 bitmişti?

Ligin ilk yarısının açılış maçında Argıncık Stadı 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşmada karşılıklı atılan goller ile 1-1 tamamlamış ve iki takımda lige 1 puanla başlamıştı. Zirveyi yakından ilgilendiren bu zorlu doksan dakikada kazanan takım bir adım öne geçmiş olacak. Kaybeden takım ise işini biraz zora sokmuş olacak. Karşılaşmanın berabere bitmesi ise lider Esen Makina Belsinspor´a ve durumu henüz netlik kazanmayan Sağlıkspor´a yarayacak.

?Gültepespor galibiyet kitlendi?

Kırmızı-Beyazlılar kaldığı yerden devam etmek istiyor. Sezona şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Gültepespor ligin ilk yarısında bu hedefin biraz gerisinde kaldı. Ligin ilk yarısında 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 29 puanla 3.sırada yer alan Gültepespor ligin ikinci yarısında hata yapmak istemiyor. Her maçı bir final havasında gören Kırmızı-Beyazlılar kalan maçları tek tek düşünüyor.  Pazar günü oynayacağı Kayseri Yolspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı taktik antrenmanı ile tamamlayacak olan Gültepespor moraller ve keyifler yerinde.  Kayseri Yolspor maçı öncesi 3 önemli transfer yaparak kadrosunu güçlendiren Kırmızı-Beyazlılar Yolspor´u yenmekten başka bir şey düşünmüyor. Camia olarak galibiyetle odaklanan Kırmızı-Beyazlılarda tek hedef Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılarak rakibi ile arasındaki puan farkını 5´e çıkarmak istiyor.

/resimler/2017-1/5/1001068712820.jpg

?Yolspor´da tek hedef 3 puan?

Turuncu-Siyahlılar Pazar günü oynayacağı rakibi Gültepespor maçından mutlak 3 puan hedefliyor. Geçen sezon BAL´dan Süper Amatör Küme´ye düşen ve kadrosunda önemli değişikliklere giren Kayseri Yolspor yeniden şampiyon olmak istiyor. Pazar günü zirveyi yakından ilgilendiren zor karşılaşmada rakiplerinden birisi olan Gültepespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan Kayseri Yolspor´da cezalı Mehmet Ali Öncü dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Rakibini yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Ligin ilk yarısını 27 puanla 4.sırada tamamlayan Kayseri Yolspor, ikinci yarıda hata yapmayarak ipi göğüslemenin planını yapmaya başladı.  Transfer konusunda görüşmelerini sürdüren Kayseri Yolspor Cuma gününe kadar 2 oyuncuyu kadroya katmayı istiyor. (Haber: Memduh Borazan)

/resimler/2017-1/5/1001541526246.jpg



Anahtar Kelimeler: SÜPER AMATÖR MAÇLA BAŞLIYOR