SÜPER MARİO SEYFİ

13.04.2017 11:52:42

Özvatan Gençlikspor´un 2000 doğumlu genç golcü oyuncu Seyfi Karamahmut attığı goller ile takımına büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Süper Mario lakabı takılan genç golcü havadan ve yerden attığı şık goller ile ön plana çıkıyor.

Mehmet Karabacak İkinci Amatör Küme A Grubu lideri Özvatan Gençlikspor adım adım hedefine doğru ilerliyor. 1 maçı eksik olmasına rağmen 6´da 6 yaparak tek namaglûp unvanını elinde bulunduran Özvatan Gençlikspor´da geçtiğimiz hafta sonu aldığı farklı galibiyetin sevincini yaşıyor. Kıranardı Belediyespor´u 5-1 gibi farklı sonuçla yenerek liderliğini sürdüren Kırmızı-Siyahlılarda genç golcü oyuncu Seyit Karamahmut fırtınası esmeye devam ediyor. Forvet oynanan genç oyuncu güçlü fiziği, hırsı ile gelecek vaat ediyor. Birçok takım tarafından yakın takibe alınan genç golcü oyuncu Kıranardı Belediyespor maçında attığı bir birinden şık goller sonrası büyük sevinç yaşadı.

?Hat-Trcik yaptı?

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Kıranardı Belediyespor maçında 3 gol birden atarak hat-trıck yapan genç golcü oyuncu Seyfi Karamahmut haftaya damga vuran isim oldu. Attığı 3 gol ile  gol sayısını 8´e çıkartan Seyfi gol krallığında ilk sırada yer alıyor. Bu sezon sezona fırtına gibi başlayan Özvatan Gençlikspor´un golcü oyuncusu da sezona fırtına gibi başladı. Geride kalan 7.hafta sonunda Özvatan Gençlikspor 6 maçta 6 galibiyet alırken bu 6 maçta Seyfi Karamahmut tam 8 gol kaydetti. Her maçta gol atma başarısı gösteren golcü oyuncu bu başarılı ile dikkat çekiyor. Hem havadan hem de yerden rakip defans oyuncular oldukça zor anlar yaşatan Seyfi Karamahmut, Kıranardı Belediyespor attığı şık golle ile gelecekte iyi yerlere geleceğinin sinyallerini veriyor. (Özel Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: SÜPER MARİO SEYFİ