Tarih: 25.04.2017 10:16

TALASGÜCÜ YOL´A DEVAM DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

STAT: Sümer Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Muharrem Mert Kabak *** Haydar Avcı *** Muhammed Enes Eskici ***

SAHA KOMİSERİ: Zihni Nargiz

KAYSERİ YOLSPOR: Ergin İptaş * Batuhan Çelik ** Mehmet Fatih Sönmez * Ümit Al ** Murat Şen ** Cemal Tavran * Can Ölçer * Erman Çilsal ** Mehmet Karakoyun * (Dk.60 Beytullah Özcan **) Mehmet Kındık ** İhsan Yasıt * (Dk.78 Ahmet Emin Ayata *)

TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR: Mustafa Bulut *** Mustafa Tuna Kaya *** Mehmet Tahir Kalem *** Rafet Kayapınar *** Özkan Tan *** Emre Öztürk *** Altan Güneş *** Yekta Berk Kahraman *** (Dk.83 Ozan Kaan Özdemir **) Gökhan Altıntaş *** (Dk.80 Mustafa Serkan Güçlü **) Raşit Gür **** (Dk.88 Mevlüt Padak *) Ersoy Yılmaz ***

GOLLER: Dk.71.77 Raşit Gür (Talasgücü Belediyespor)  Dk.90+1 Beytullah Özcan (Kayseri Yolspor)

/resimler/2017-4/25/1018093186196.jpg

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta ligi 23 puanla tamamlayan Talasgücü Belediyespor ve ilimizi Süper Amatör Küme´de şampiyon olarak tamamlayan Kayseri Yolspor hafta sonu baraj maçında Sümer Stadı 1 Nolu sahada karşı karşıya geldiler. Sümer Stadı 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşmayı Talasgücü Belediyespor 2-1 kazandı ve gelecek sezonda BAL´da mücadele edecek. Kayseri Yolspor ise Süper Amatör Küme´de yoluna devam edecek.  Sümer Stadı 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda futbol sergilemekte güçlük çektirler. Etkili olan rüzgâr sonrası iki takım oyuncuları da top yapmakta güçlük çekerken, bir adım önde olan Talasgücü Belediyespor duran toplar ile gol ararken, Kayseri Yolspor ise orta alan rakibi ile kıyasıya mücadele etti. İlk yarıda gol sesi çıkmazken ikinci yarının 71 ve 77.dakikalarında iki duran topta golleri bulan Talasgücü Belediyespor kalan dakikalara rahat girdi. Karşılaşmanın skoru tayin adam ise Kayseri Yolspor´un genç golcü oyuncusu Beytullah Özcan söyledi. 90+1.dakikada attığı golle farkı 1´e indir ancak fayda etmedi.  Beytullah´ın golü sonrası hakem Muharrem Mert Kabak maçı bitiren son düdüğünü çaldı.  Talasgücü Belediyespor aldığı bu galibiyet ile 2017-2018 sezonuna yoluna Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig´de devam edecek. Maç sonrası ise kazanan Kayseri futbolu oldu. İki takım oyuncuları ve teknik heyeti hem maç öncesi hem maç sonrası bir birlerine başarılar dilediler. Sarı-Lacivertli oyuncular maç sonrası soyunma odasına galibiyeti kutladılar. (Haber-Foto: Memduh BORAZAN)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —