TALAS´TAN DÖRT TAKVİYE

6.01.2018 09:16:45

BAL Temsilcimiz Talasgücü Belediyespor devre arası transfer döneminde 4 oyuncuyu kadrosuna kattı.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup temsilcimiz Talasgücü Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya´da sürdürüyor. Belek´te bulunan Limak Atlantis Otel´de kampta olan Sarı-Lacivertlilerde transfer konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yarın Antalya kampına tamamlayacak olan temsilcimiz Talasgücü Belediyespor çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek. 5. Grupta yer alan Sarı-Lacivertli temsilcimiz sezonun ilk yarısını 13 puanla sekizinci sırada kapattı. İkinci yarı çalışmalarını sürdüren ekip, şu sıralar Antalya´da kamp yapıyor. Transfer konusunda da son günlerde hareketli günler yaşayan Talasgücü Belediyespor, bazı isimleri kadrosuna katarken, kendi oyuncularını da farklı takımlara sattı.

?Kampa Son Nokta?

Ligin sona ermesinin ardından ikinci yarı çalışmalarını Kayseri´de sürdüren ve 31 Aralık´ta Antalya Belek´e giderek kampa giren Talasgücü Belediyespor, yarın yapacağı son antrenmanın ardından ilimize dönecek. İkinci yarı çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek olan Sarı-Lacivertli temsilcimiz 14 Ocak´ta başlayacak olan ikinci yarı için hazır hale gelecek.

?4 yeni transfer?

Talasgücü Belediyespor, Mut İdmanyurdu Belediyespor´dan 1994 doğumlu Yekta Berk Kahraman, 7 Mart Kadirli Demirspor´dan 1997 doğumlu Delil Geriş ve aynı grupta yer aldığı diğer  temsicimiz Kayseri Şekerspor´dan Onur Ergül ve Mahmut Karakaya´yı kadrosu kattı. Yapılan 4 transferin ardından 1 oyuncu transferi daha gündemde. Sarı-Lacivertliler  sattığı oyuncuların yerini bu 4 oyuncu ile doldurdu.

?3 oyuncusunu sattı?

Temsilcimiz diğer yandan ilk yarıda önemli işler yapan oyuncularını da farkı takımlara sattı. Ömer Ankaralıgil´i Tavşanlı Linyitspor´a transfer eden ekip, ilk yarıda attığı kritik gollerle dikkat çeken Emrecan Özbay´ı ise Mersin Mut İdmanyurdu Belediyespor´a gönderdi. Sefa Yılmaz ise Adıyamanspor´a transfer oldu. 3 oyuncusu maddi anlamda iyi fiyatlara satarak büyük bir başarıya da imza atmış olan temsilcimiz Talasgücü Belediyespo ligin ikinci yarısında daha farklı bir takım olacağının sinyallerini Antalya Belek kampında gösterdi.

?3 isimler yollar ayrıldı?

Talasgücü Belediyespor, ikinci yarı için kadrosunu şekillendirmeye devam ederken, bazı isimlerle yollarını ayırdı. Sarı-Lacivertli temsilcimizde, sezon başında kadroya dahil edilen ve beklentilerin altında kalan Mehmet Düz, Selçuk Kılıç ve Babacar ile yollarını ayırdı. Kadroda eksik görülen yerlere transferin yanı sıra alt yapıdan da oyuncu çıkarılarak ikinci yarıya başlanacak.

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: TALAS DÖRT TAKVİYE