Talas´tan esnafa Türk Bayrağı ve tişört!

29.07.2016 09:41:56

Talas Belediyesince, Yenidoğan Mahallesindeki perşembe pazarında tezgah açan esnafa ay yıldızlı tişört ve Türk bayrağı hediye edildi.

 Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya ile birlikte pazarcı esnafını ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Belediye ekiplerince dağıtılan ay yıldızlı tişörtleri giyip Türk bayraklarını tezgahına asan esnafla sohbet eden Başkan Palancıoğlu, kendilerinden üzüm, incir satın alıp vatandaşlara dağıtırken, kavun ve karpuz ikramlarından tattı.
Başkan Palancıoğlu, birlik ve beraberliğin önemli olduğu bu günlerde pazarcı esnafına teşekkür ederek, ?Vatandaşımızın nabzını tutabileceğimiz önemli yerlerin başında pazarlar geliyor. Esnafımız da ülke meseleleri konularında sağ olsunlar çok hassaslar. Biz de oda başkanımızla daha önce konuşurken esnafımızı hem ziyaret edip hem de Türk bayrağı ve tişört dağıtmaya karar vermiştik. 15 Temmuz darbe girişimine karşı polisimiz, hükümetimiz mücadele etti, ancak darbenin püskürtülmesinde en büyük söz sahibi milletimiz oldu. Tankların önüne yatıp ülkemize sahip çıktılar. Milletimize minnettarız? dedi.