TAMER´İN HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM TEPKİSİ

27.03.2017 17:27:09

Ak Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, Hakan Şükür ve Arif Erdem´in Galatasaray´dan ihraç edilmemesiyle ilgili, ?Galatasaray gibi Türkiye´ye mal olmuş büyük bir camianın FETÖ terör örgütü bir elemanı ne olursa olsun ama vatana ihanet eden elamanları

Ak Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, Hakan Şükür ve Arif Erdem´in Galatasaray´dan ihraç edilmemesiyle ilgili, ?Galatasaray gibi Türkiye´ye mal olmuş büyük bir camianın FETÖ terör örgütü bir elemanı ne olursa olsun ama vatana ihanet eden elamanları kulüp üyeliğinden atılmaması eshef verici bir olaydır. Galatasaray gibi büyük bir camiaya bu olay yakışmadı? dedi.

TAMER, ?GALATASARAY GİBİ BÜYÜK BİR CAMİAYA BU OLAY YAKIŞMADI?

Ak Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ?Dün Galatasaray spor kulübü ile ilgili mali kongresinde bu FETÖ terör örgütü elamanları Hakan Şükür ve Arif Erdem´in büyük bir üzüntü içerisinde oy çoklu ile tekrar Galatasaray kulübünün üyeliğinde kalmasıyla ilgili karar çıktı. Bu çok eshef verici bir olaydır. Yıllarca Galatasaray gibi Türkiye´ye mal olmuş büyük bir camianın FETÖ terör örgütü bir elemanı ne olursa olsun kulübün futbolcusu olabilir ama vatana ihanet eden elamanları kulüp üyeliğinden atılmamasını çok büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyorum. Bende yıllarca Galatasaray´a gönül verdim ama böyle bir Galatasaraylıyı ben istemiyorum. Kesinlikle Galatasaraylılığımı bir tarafa atarak bundan sonra Türk milletinin karşısında olan herkesin karşısında olabileceğimizi de ifade etmek istiyorum. Galatasaray kulübü en kısa zamanda bunu düzeltmiş olabilir ama bu sabahki almış olduğum haberlerde bu vatan hainlerinin kulüpten ihraç edilgi haberini aldım. Ama Galatasaray gibi büyük bir camiaya bu olay yakışmadı diyorum?  dedi.

TAMER, ?TUNCELİ´DE 14, HAKKÂRİ´DE 17 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ?

Güneydoğuda terör örgütlerine yönelik devam eden operasyonlara da değinen İsmail Tamer, ?Tunceli´de 14 terörist yine Hakkari´de 17 terörist zaman zaman başka yerlerde de yine teröristler etkisiz hale getiriliyor. Bunun bir nedeni var. Bundan önce istihbaratta yapmış olunan aksaklıklar FETÖ terör örgütüne mensup olan sözde şanlı Türk silahlı kuvvetlerinin generallerini almış olduğu istihbaratları farklı yönlere kaydırarak bizi çok oyaladıkları  aşikârdır artık. Dolayısıyla artık hem askeriyede hem emniyette hem de istihbarat teşkilatlarımızda bir bütünlük oluşmuştur. Bu bütünlük sayesinde de Güneydoğu ve Türkiye´nin diğer yerlerindeki teröristlere karşı büyük bir başarı elde edilmiştir. Zaman zaman dün Tunceli´de 14 terörist yok edildi. Yine Hakkari´de 17 terörist etkisiz hale getirildi? diye konuştu.

Tamer, ?AB ÜLKELERİNİN HAÇLI ZİHNİYETİ DEVAM EDİYOR?

Ak Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, terör örgütleri DEAŞ ve YPG´nin destekçileri Avrupa Birliği üyesi ülkelere de tepkisini dile getirerek, ?Avrupa Birliği bu Almanya´sı Hollanda´sı Danimarka´sı Avusturya´sı Belçika´sı İsviçre´si nereye bakarsanız bakın bunlar haçlı zihniyeti hale devam ettiğinin bir göstergesi. İslam´a fobiyi ön plana çıkararak Türklere karşı İslam´a karşı büyük bir saldırı içerisindeler. Tabi şu günlerde bizimle uğraşmaktalar. Ama şunu herkes çok iyi bilsin ki Türkiye´nin ilerlemesini onlarda engelleyemeyecek. Onların derdi davası bellidir. Avrupa birliği ülkeler Türkiye´ye muhtaçtırlar zaten. Onların bizlere yapmış oldukları cezasız kalmayacak ve gerekli cezalarını en kısa zamanda da vereceğiz? dedi.

(Kurum Haberi)