Tekden Koleji´nden TEOG´da Büyük Başarı

4.07.2016 18:09:36

Tekden Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarıya imza attı. 17 öğrencinin 700 tam puan aldığı kurumda, Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) sıralamasında Bilge Kaan Güneyli adlı öğrenci 500 tam puan alarak

Tekden Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarıya imza attı. 17 öğrencinin 700 tam puan aldığı kurumda, Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) sıralamasında Bilge Kaan Güneyli adlı öğrenci 500 tam puan alarak birinci oldu.
Tekden Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen plaket törenine Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tekden Ortaöğretim kurumunun kurulduğu yıldan bu yana başarılarını sürdürdüğünü kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, tek amaçlarının akademik bilgi ile donanmış öğrenci yetiştirmek olmadığını, öğrencilerinin ahlaki bakımdan yetişmesine özen gösterdiklerini de vurguladı. Tekden Koleji´nin bu yıl da ortaokullar arasında ilk 25´e girdiğini kaydeden Kemal Tekden TEOG´da elde edilen başarıya dair şu bilgileri verdi:
?Tekden Koleji bu yıl da TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasıyla 283 yeni mezun öğrencisi, eğitim liderleri ve velileriyle büyük bir coşku ve sevinç yaşadı. Bu yıl Tekden Eğitim Kurumlarında toplam 14 öğrencimiz 700 tam puan almıştır. Ayrıca YEP´te (Yerleştirmeye Esas Puan) 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan öğrencimiz Bilge Kaan Güneyli´yle birlikte büyük başarılara imza atan bütün öğrencilerimiz gurur kaynağımız olmuştur. Öğrencilerimiz 726 defa farklı derslerden TEOG´da en az bir alanda bütün soruları doğru cevaplayarak büyük bir başarı elde etti. YEP 465,62 puan ortalaması ile Tekden Koleji başarısına başarı katarak yoluna devam etmektedir.Sadece kendi okul programına bağlı kalarak ve sosyal etkinliklerden vazgeçmeyerek farklılığını gösteren Tekden Eğitim Kurumları, bireysel başarının yanında kitlesel başarıda da ilimizde ve ülkemizde hep zirvede kalmayı başarmıştır.?
Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, konuşmasına, öğrencilere, öğretmenlere ve başarıya zemin hazırlayan velilere teşekkür ederek son verdi.
Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere plaket ve madalya takdim edildi. Ödül töreni, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.