TERÖRÜ KINIYORUZ!

23.07.2015 09:28:04

Memur-Sen Suruç´ta gerçekleştirilen terör eylemini protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı´nda basın açıklaması düzenledi.

 

 

Açıklamaya Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, sendika üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, ? Türkiye´de huzur, sükun ve kardeşlik ikliminin hâkim olmasından rahatsız olan odaklarca Suruç´ta gerçekleştirilen ve 32 insanımızın ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz? dedi.

Vatandaşlarımızın huzurunun, yaşama haklarının ve güvenliklerinin teminat altına alınması için devletin ilgili birimlerinin azami gayret ve hassasiyet göstermelerini beklediklerini belirten Kalkan, ? Suruç´ta ve Adıyaman´da gerçekleşen terör eylemlerinin ve uzantısı terör faaliyetlerinin faillerinin, bu eylemlerin gerçekleştirilmesinde icrai ve ihmali eylemleriyle katkısı bulunanların belirlenerek bir an önce yargı önüne çıkarılmasını istiyoruz. Acılarımızı ve yasımızı birlikte yaşama irademize zarar verici beyan ve yaklaşılmandan kaçınılması bekliyor, milletimizin birlik ve kardeşlik kararlılığının siyasi kulvarda da hâkim olması gerektiğine inanıyoruz? dedi.

Kalkan´ın konuşması sık sık ?Şehitler ölmez vatan bölünmez? sloganları ile kesildi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 



Anahtar Kelimeler: TERÖRÜ KINIYORUZ