TL FIRÇASI

6.12.2016 09:48:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Sanayi Odası´nda düzenlenen ödül töreninde bir hatırlatma üzerine Rifat Hisarcıklıoğlu ile TL konusunda el sıkıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımı ile gerçekleştirilen sanayi Odası ödül töreninde ilginç diyaloglar yaşandı. Her fırsatta ?TL ve ?Döviz´ üzerine konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri´de de üstüne basa basa ?Dövizlerinizi bozdurun´ uyarısı yaptı. Ayrıca Sanayi Odası´ndaki ödül töreninde ?TL fırçası´ attı. Önce işadamı Ahmet Çetinsaya´yı Kayseri´deki AVM´si için uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce ondan, ardından da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´ndan da ?TL´ yeni dönemdeki kiralar için TL sözü aldı.
Kayseri´li işadamlarının buluştuğu sanayi Odası Ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşmaları dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ödül verdiği gecede toplu fotoğraf çekimi sırasında ilginç diyaloglar yaşandı. Dövizde yaşanan dalgalanmalar üzerine bir dizi tedbirlerin hayata geçirildiğini belirten Cuhmurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´ye dönerek, iş adamı Ahmat Çetinsaya´yı aramasını istedi. Çetinsaya´ya, ?Kayseri´deki AVM´de kiralar TL olacak? diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, olumlu yanıt aldı. Bunun üzerine, BRN Yatak Genel Müdürü Berna Gözbaşı İlter, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın kulağına eğilerek, ? Rifat Hisarcıklıoğlu´nun Ankara´da bulunan AVM´sinde işyerlerini döviz ile kiraya verdiği? uyarısında bulundu. Erdoğan da yeniden kürsüye yönelerek, ? Sayın Hisarcıklıoğlu, burada söz vereceksiniz. Bundan sonra AVM´deki işyerlerini TL ile kiraya vereceksin. Anlaştık mı?? Diye konuştu. Hisarcıklıoğlu´da ?Tamam Sayın Cumhurbaşkanım ?diyerek el sıkıştılar. Bu ilginç diyalog sonrası salonda alkış sesleri duyuldu. (Durdu Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: FIRÇASI