TRANSFERİ KAPATTIK

18.09.2017 15:47:04

Real Çelik Kapıspor 2.Başkanı Sinan Koçyiğit, ? Yeni sezon öncesi transferi kapattık ve sadece lige odaklandık? dedi.

 

2017-2018 sezonunda Süper Amatör Küme iddialı bir kadro kuran Real Çelik Kapıspor lige odaklanmış durumda. Önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan yeni sezon öncesi ligin ilk maçına odaklanan Real Çelik Kapıspor´da sadece Ülküspor maçını düşünüyor. Yeni sezon öncesi transferi kapattıklarını belirten 2.Başkan Sinan Koçyiğit önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezona odaklandıklarını belirten 2.Başkan Sinan Koçyiğit, ? Transferi Ümit Al transferi ile kapattık ve sadece Kocasinan Ülküspor maçını düşünüyoruz. Yeni sezonda hedefimiz oldukça büyük ve bu doğrultuda ilerlemek istiyoruz. Ligde her maç zor olacak ama her maçımızı kazanmak için çıkacağız? dedi.

Büyük fedakârlık yaptık?

Real Çelik Kapıspor 2.Başkanı Sinan Koçyiğit, son olarak yaptıklarını transfer için büyük fedakârlık yaptıklarını belirtti. Koçyiğit, ? Ümit Al için büyük fedakârlık yaptık. İkna etmek kolay olmadı. Oyuncunun asla aklını çelmedik. Kendi de istedi gelmeyi ve transfer gerçekleşti. Böylelikle transferi kapattık? dedi.

Kadro 20 kişi?

Yeni sezonda kadroyu 20 kişi olarak sabitleyen Real Çelik Kapıspor transferi tamamladı. Yollarını ayırdığı oyuncular ile bazı takımlar ile görüşmeleri sürdüren Mavi-Beyazlılar gönderecekleri oyuncuları bir an önce elden çıkarmak istiyor. Bedava oyuncu alamadıklarını belirten Koçyiğit, ? Biz nasıl Ozan Horoz ve Ümit Al gibi oyuncuların ilişik paralarını yatırarak alıyorsak bizden oyuncu isteyen kulüplerde bedava oyuncu vermeyince sürekli bir atışma oluyor. Para harcanan emek verilen oyuncular karşılığı alınmadan verilmeyecektir. Bedava alınan oyuncu bedava bonservisi alınan oyuncu parayla verilecektir. Herkes bedava topçu istiyor? diye konuştu.

Ülküspor maçını düşünüyorlar

Yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala son transferini yaparak transferi kapatan Real Çelik Kapıspor lige odaklandı.  Önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan yeni sezon öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren Mavi-Beyazlı takımda sezon galibiyetle başlamayı hedefliyor.  Ligin ilk maçında Kocasinan Ülküspor ile karşı karşıya gelecek olan Real Çelik Kapıspor´u zor bir maç bekliyor. Yeni sezon öncesi iddialı ve şampiyonluğa bir kadro kuran Real Çelik Kapıspor yeni sezondan umutlu. Ülküspor maçına odaklanan Real Çelik Kapıspor maçın zorlu geçeceğini biliyor. (Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: TRANSFERİ KAPATTIK