Tüm kadınlar Forum Kayseri´nin Güzellik Festivali´ne davetli

7.03.2019 11:09:43

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler düzenleyen Forum Kayseri, tüm kadın misafirlerini 8 Mart Kadınlar Günü´ne özel gerçekleştirdiği Güzellik Festivali´nde ağırlayacak. Ziyaretçilerin güzelliğine güzellik katacak uygulamalardan yararlanmak, sürpriz he

Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ne özel bir festival gerçekleştiren Forum Kayseri, kadın misafirlerini çok özel fırsatlarla buluşturuyor. 8 - 10 Mart 2019 tarihleri arasında Forum Kayseri´ye kurulacak özel etkinlik alanında Boyner, Golden Rose, Mac, Sephora, Mumuso ve Watsons´ın özel uygulamalarını ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ücretsiz makyaj uygulamaları, saç ve cilt analizleri ve bakımları, parfüm standı, ücretsiz yağ - kas ölçümü, uzman diyetisyenden beslenme tavsiyeleri, eğlenceli fotoğraf alanları gibi pek çok etkinlik, Forum Kayseri Güzellik Festivali´nin ziyaretçilerini bekliyor. 
Forum Kayseri Param Kart´la kadın olmak bir başka güzel! 
6 - 15 Mart 2019 tarihleri arasında Forum Kayseri´deki mağazalardan aynı gün içinde toplam 200 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, anında 15 TL yüklü Forum Kayseri Param Kart´a sahip olacak. Kazanılan kartlar Mart ayı sonuna dek Forum Kayseri´de bulunan Boyner, Golden Rose, Mac, Sephora, Mumuso ve Watsons mağazalarındaki alışverişlerde kullanılabilecek. 
Forum Kayseri Güzellik Festivali´nde keyifli ve eğlenceli zaman geçirmek, ünlü markaların fırsatlarından yararlanmak ve alışveriş keyfini sürpriz hediyelerle taçlandırmak isteyen herkes Forum Kayseri´ye davetli!