ÜLKÜSPOR'DA KAYNAŞMA YEMEĞİ

23.03.2015 22:48:17

İkinci Amatör Küme A Grubu`nda mücadele eden Kocasinan Ülküspor geçtiğimiz hafta sonu yemekte bir araya geldi!.

Geçtiğimiz hafta sonu sezonun ilk maçını oynaması gereken Kocasinan Ülküspor`ün ilimizde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Sarızspor maçı iptal olmuştu.

Lavaş Express Restaurant`ta  düzenlenen yemeğe Kocasinan Ülküspor Kulüp Başkanı  Hacı Ali Doğan, Kayserispor`un eski oyuncularından Kamber Aslan, Kocasinan Ülküspor yöneticileri  Ali Selimoğlu, Osman Yeniay, Genel Kaptan Seyit İlhan, antrenörler İbrahim Sungur, Yavuz Şahin ve sporcular katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Kocasinan Ülküspor Genel Kaptanı Seyit İlhan, hedeflerin şampiyonluk olduğunu belirterek, " Hedefimiz 2016 sezonunda Süper Amatör Küme`ye çıkmak. Öncelikle hedefimiz İkinci Amatör Küme`de şampiyon olup Birinci Amatör Küme`ye çıkmak. Daha sonra Süper Amatör Küme`ye çıkmak. Kocasinan Ülküspor`u layık olduğu yerlere getireceğiz. Sil baştan bir takım kurduk. Geçen sezondan kadromuzda bir oyuncumuz vardı. O oyuncumuzda sezon başı hazırlık döneminde sakatlandı. Kadromuza 9 yeni isim kattık. Vermiş olduğumuz moral yemeği takımımızın uyumu açısından çok iyi oldu. Kocasinan Ülküspor camiası olarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yeni sezon bütün takımlar için centilmenlik şeklinde geçmesini temenni ediyorum. İkinci Amatör Küme`deki bütün takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu. 2014-2015 sezonu bütün takımlara hayırlı uğurlu olsun diye Kocasinan Ülküspor antrenörü İbrahim Sungur, ise " Öncelikle 2014-2015 sezonu bütün takımlara hayırlı uğurlu olsun. Kocasinan Ülküspor olarak sezon başında  yeni bir yapılanmaya girdik. Kadromuzu yeni oyuncular kattık. İnşallah iyi bir sezon geçirip şampiyon olmak istiyoruz. Kulüp Başkanımız Hacı Ali Doğan`a ve yöneticiler bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Vermiş oldukları desteklerin karşılığını sezon sonu şampiyon olarak vereceğiz” dedi. (Memduh BORAZAN)