ÜMİT ÖZER PAZAR YERLERİNİ ZİYARET ETTİ

7.10.2020 17:01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, pazar yerlerini ziyaret ederek vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi.


Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, pazar yerlerini ziyaret ederek vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi. Pandemi sürecinin el birliği ile aşılacağını ifade eden Özer, “Herkes üzerine düşeni, en çok da yetkililer işini yapmalı… Ama maalesef son dönemde yetkililerin sorumluluğu vatandaşın omuzlarına yıkarak günü kurtarmaya çalıştığını görüyoruz. Tüm yükü vatandaşa yıkmak olmaz” diye konuştu.
CHP İl Başkanı Ümit Özer, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Kayseri Melikgazi İl Başkanı Yakup Yılboğa ile Pazar yerlerini ziyaret ederek, vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özer, vatandaşların haklı bir endişe içinde olduklarını ifade etti. Covid 19’a yakalanan vatandaşların karantina sürecinde ilgisizlikten şikayet ettiğini ifade eden Özer, konuyla ilgili açıklamasında şu görüşleri dile getirdi: “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız açıklamamızda da dikkat çekmeye çalışmıştım. Vatandaşlarımız virüse yakalandıktan sonra evlerine gönderildiklerini sonrasında kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini söylüyor. Bu konuda çok şikayet var. Herkes üzerine düşeni en çok da yetkililer işini yapmalı… Ama maalesef son dönemde yetkililerin sorumluluğu vatandaşın omuzlarına
yıkarak günü kurtarmaya çalıştığını görüyoruz. Tüm yükü vatandaşa yıkmak olmaz” .



Anahtar Kelimeler: PAZAR YERLERİNİ ZİYARET