ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ `ULUSAL KLAVYE YARIŞMASI`NDA TER DÖKTÜ

7.05.2015 14:49:21

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından tarafından düzenlenen `8. Ulusal Klavye Yarışması`na katılan 14 üniversiteden 28 öğrenci hızlı yazabilmek için ter döktü.




Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl ev sahipliğini ERÜ Adalet Meslek Yüksek Okulu`nun yaptığı 8. Ulusal Klavye Yarışması başladı. Turizm Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarı`nda başlayan yarışmada, 14 üniversiten gelen 28 öğrenci, hızlı yazabilmek için kıyasıya yarıştı.
Yarışma hakkında bilgiler veren ERÜ Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Atilla Erkan, " Bu sene düzenlemiş olduğumuz 8'inci Klavye Yarışması'nda, özellikle Adalet Meslek Yüksek Okulları'nda ki bilincin geliştirilmesi, dostluğun pekiştirilmesi ve klavye konusunda daha iyiye gidebilmek amacıyla bu şekilde bir yarışma düzenlendi. Bu yarışmaya 14 farklı üniversiteden öğrencimiz katılıyor. Yarışmacılarımız öğrencilerden meydana geliyor" dedi.
Erkan ayrıca, "Yarışma, iki aşamadan oluşmaktadır. 1'inci aşama öğrenciler arasında yapılan yarışma, 2'incisi ise kurumsal olarak yüksekokullar arasında yapılan yarışmadır. Toplam da 28 tane öğrencimiz bu yarışmaya katılacak" ifadelerini kullandı.