UZMAN TURİZM KONUSUNDA BİR NUMARA

19.01.2015 10:26:55

Kurulduğu günden itibaren Türkiye'de ve Kayseri'de adından şıkça söz ettiren Uzman Turizm, Hac ve Umre sezonuna hızlı girdi.

Geçtiğimiz günlerde Komite Başkanı Recep Çalapkorur   eşliğinde ilk 15 kişiyi Umreye götüren  Uzman Turizm kafilesi ilimize döndü. Bu hafta sonu  ise  yine  Umreye gidecekler için bir özel turlar düzenlendi. Haftasonu gidilecek Umre için çok sayıda başvuru olduğu açıklandı. Mekke Hilton, Medine Hilton otelinde 15 gün 5 yıldızlı otelde konaklayan  Umre adayları mübarek yerleri görerek, ibadetlerini yerine getirerek  ülkemize dönüş yapıyorlar.  Uzman Turizmin  790 Eurodan başlayan umre programına yoğun ilginin olduğu açıklandı.

 Firmaları hakkında açıklamada bulunan Uzman Turizm Kayseri Komite Başkanı  Recep Çalapkorur, Firmamız, 1989 yılında kurulmuş olup 24 yıldır Hac ve Umre sektöründe doğruluğu ve dürüstlüğü kendine ilke edinmiştir. On binlerce aileyi, noksansız bir şekilde Hac ve Umre ibadetini yaptırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu memnuniyet değerli dostlarımızın yıllardır, acentamıza karşı olan ilğisiyle çığ gibi büyümüştür. Bugün acentamız, İstanbul merkez olmak üzere, Kayseri ,Ankara, Bursa, Bolu, Düzce,  Gerede şubeleri ve kendine bağlı 30`u aşkın acentası ile Türkiye sathında faaliyet göstermektedir..

 Önemli olan, seçeneklerin içerisinden doğru seçimi yapmaktır. Kutsal topraklarda, seçkin Arapça ve dini vecibeleri bilen El Ezhar mezunu, güçlü bir ekiple, bizzat kendimizin de başında bulunduğumuz organizasyonla hizmetinizdeyiz. Suudi Arabistan`da karşılama, ambulans ve sağlık ekibimiz, tecrübeli rehberlerimiz, size özel oteller, seçkin din görevlileriyle sizlerin ibadetini, rahat ve güvenilir bir şekilde yapmanızı sağlamaktayız. Amacımız, Uzman Turizm olarak en uygun şartlarda, en mükemmeli sunmaktır. Cenab-ı Hak, yapmış olduğumuz ve yapacağımız tüm ibadetleri kabul etsin. Kutsal topraklarda buluşmak ümidi ile. Hayal ettiğiniz kutsal mekanlara, Uzman Turizm tecrübe ve güvencesiyle ulaşınız.” diye konuştu.

Haber: Bekir Aslantaş