VALİ DÜZGÜN, KENT KONSEYİ ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

25.11.2014 12:12:14

Vali Orhan Düzgün, son genel kurul sonucu oluşan Kayseri Kent Konseyi üyelerini makamında kabul etti.

Vali Orhan Düzgün, son genel kurul sonucu oluşan Kayseri Kent Konseyi üyelerini makamında kabul etti.

Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin gelişimi ve kalkınmasında kent konseylerinin oluşturacağı ortak aklın ve uzlaşmanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Vali Düzgün, değişik meslek gruplarını ve farklı sektörleri temsil eden konsey üyelerinin, kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi ve sürdürülebilir kalkınma sağlanabilmesi çerçevesinde önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti.

Kayseri Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu da, 30 Eylül’de görev başına geldiklerini hatırlatarak,  Vali Düzgün’ün kendilerine göstermiş olduğu sıcak tavrın kent adına daha etkili çalışmalar yapılabilmesi adına kendilerini şevklendirdiğini ifade etti. Mahiroğlu, bir ticaret ve sanayi kenti olarak bilinen Kayseri’nin kültürel yönlerinin ön plana çıkmasında oluşturduğu farkındalık sebebiyle Vali Düzgün’e teşekkür etti.

Vali Düzgün, Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu ile birlikte Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri Ali Yavuz, Ali Aydın, Fatma Oytun, Eda Velibaşoğlu, Celal Hasnalçacı, İbrahim Erişen, Nihat Molu, Ahmet Övünç ve Sibel Livdumlu ile bir süre kent konseyinin bugüne kadar gerçekleştirdiği ve bundan sonra planladıkları konulara ilişkin sohbet etti.